Kim Kardashian után szabadon! Pucér fenékkel pózol Paris Hilton

Forrás: Paper Magazine/Vijat Mohindra -
Kim Kardashian Paper magazin pucér Paris Hilton örökösnő fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori kebelbarátnők közül most az örökösnő csupaszította le a popsiját ugyanannak a magazinnak, amelynek egy évvel ezelőtt Kim Kardashian mutatta meg olajtól fénylő hatalmas hátsóját - és robbantotta fel vele az internetet.

Nehéz elfelejteni Kim Kardashian csupasz fenekét a Paper magazin címlapján: 2014 legemlékezetesebb pucérkodása állítólag a sztár saját javaslata volt, a szerkesztők bőven megelégedtek volna azzal, ha magán hagyja a csillogó estélyi ruháját. Úgy tűnik, egykori kebelbarátnője, Paris Hilton elirigyelte a második gyermekét váró Kim sikerét.

Forrás: Paper Magazine/Vijat Mohindra

Az örökösnőt nem csupán magyar tervező ruhájában fotózta ugyanis a Paper magazin, hanem hatalmas fenekű kolléganőjéhez hasonlóan pucér popsival is, amelyet szépen szabadon hagyott a ráadott, hátul abszolút nyitott overál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.