Holland Taylor egy rádiónak adott interjújában vallotta be, hogy a 12 év rabszolgaság színésznőjével, Sarah Paulsonnal alkot egy párt. 

Holland Taylor elmondása szerint sosem érzett arra késztetést, hogy nyilvánosság elé álljon a dologgal.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Kint vagyok. Kifelé élem az életem- indokolta a WNYC rádiónak adott interjújában Anne Sale-nek. Ez a legcsodálatosabb, a legrendkívülibb dolog, ami valaha történt az életemben- tette hozzá a 72 éves színésznő, aki először elutasította, hogy párjáról beszéljen. Később a People magazin megerősítette: Sarah Paulson, a 12 év rabszolgaság és a Carol című filmek sztárjával jár.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Theo Wargo

Az US Weekly szerint a 40 éves Paulson, aki korábban Cherry Jones-szal alkotott egy párt, több mint hat hónapja randizik a nála több mint 30 évvel idősebb színésznővel. 

Eltitkolt leszbikus kapcsolatok a történelemben (18+)
Lindsay Lohan és exbarátnője, Samantha Ronson éveken át tagadták szerelmüket az amerikai sajtónak. Ám akadnak olyan leszbikus nők is Hollywoodban, akik nyíltan vállalják szerelmüket, mint például Ellen DeGeneres talkshow-házigazda és felesége, a gyönyörű színésznő Portia de Rossi. A Life.hu összeállításából kiderül, kik azok a hölgyek, akiknek bár mindannyian tudjuk a nevét, igazán közelről csak a barátnőik ismerhették őket - kattints ide a cikkért!