A Barátok közt sztárja és férje még 2010-ben döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A színésznő élete azóta teljesen megváltozott, és azt mondja, akkor nőtt fel igazán, amikor elváltak. 

A búcsú utáni évek nem voltak könnyűek számára. Ma már megbékélt a helyzettel, de volt idő, amikor pszichológusra volt szüksége - írja a Best. 

Forrás: mtv

"Én akartam válni, a tárgyalóteremben mégis zokogtam. Igazából szerettem azt az embert, mégis muszáj volt elmennem, mert képtelen voltam már vele élni. Ráadásul akkor forgattunk egy filmet, napi 14 órát dolgoztam, hajnalban keltem, éjszaka feküdtem, erősnek kellett volna lennem, és nem ment. Egyedül nem bírtam ezt a terhet, nem tudtam, hogyan tovább, ekkor mentem el pszichológushoz. Sok viszontagság volt a magánéletemben, szeretnék végre valami megnyugvást, biztonságot. Egy biztos, nem akarom egyedül leélni az életem" - mesélte a színésznő.

Szellő István új párjával, Gubík Ágnessel bulizott
Májusban robbant a bomba, hogy az évek óta egyedül élő Szellő István újból szerelmes. Új párja egy kolléganője, a szintén az RTL Klubnál dolgozó Gubík Ágnes színésznő, akivel együtt mulattak a csatorna 18. születésnapján. Olvasd el a Life.hu cikkét!