Burt Reynolds megbánta, hogy annyit csajozott

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter -
Charlie Sheen Burt Reynolds HIV-vírus szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 70-es évek legnagyobb szexszimbóluma volt Burt Reynolds, aki őszintén beszélt arról, hogyan járt ágyról ágyra, mint manapság Charlie Sheen.

A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárjának botrányán teljesen kiakadt Burt Reynolds, pedig ő is hasonló életvitelt folytatott annak idején. A bajszával és híres szőrzetével szexszimbólummá vált színész már őszintén bánja, hogy annyi nő ágyában megfordult. A sztárról, aki Goldie Hawnnal és Farrah Fawcettel is randizgatott, el is terjedt a pletyka, hogy HIV-fertőzött.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter

„Voltál már HIV teszten? Mert nem ártana! – egy nő sem fordult hozzám ezzel a mondattal, pedig milyen jó lett volna. Felelőtlen voltam, és rengeteg hibát elkövettem” – ismerte be a sztár, aki szerint manapság még jobban oda kell figyelni ezekre a dolgokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.