Óriási melleivel tarolja le Hollywoodot Charlotte McKinney

mell Charlotte McKinney Hollywood bikini kebelcsoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint fél éve, hogy feltűnt a színen a dúskeblű modell, máris kitalálta, hogy ő bizony hollywoodi színésznő akar lenni.

Kate Upton hasonmása, aki a falatnyi bikinikről és óriási méretű melleiről híresült el, szeretne berobbanni Hollywoodban.

Forrás: Galore Magazin

Ehhez pedig már komoly lépéseket is tett a modell, aki egyébként már túl van első címlapfotózásán is. Charlotte jelenleg belevetette magát a színész szakma tökéletes elsajátításába, hogy következő nagy álmát is beteljesítse.

Ünnep feketében? Miért ne! 3 ruhadarab, amire szükséged lesz decemberbenhttp://www.life.hu/trend/20151214-divat-es-trend-fekete-szettek-decemberre-szilveszterre-moziba.htmlAnnak ellenére, hogy tudjuk, a fekete komor szín, és kevés nő van, akinek a bőrtónusához igazán passzol, mégis rajongunk érte. Ha nincs kedved a feltűnő árnyalatokhoz, és inkább maradnál a jól bevált fekete holmiknál, akkor a következő cikk neked szól - íme 3 ruhadarab, amit érdemes beszerezned még az ünnep előtt! Trend--Rá sem lehet ismeri Osvárt Andreára! Új frizurára váltott a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20151216-osvart-andrea-hosszu-barna-parokaban-fotozkodott.htmlA 36 éves színésznő vagány rövid haja hirtelen eltűnt, és a hosszú barna loknik kerültek a helyére. Trend--Jól áll az idő Richard Gere-nekhttp://www.life.hu/trend/20151215-richard-gere-szinesz-egyre-sarmosabb-jot-tesz-neki-az-ido.htmlVannak pasik, akiknek jót tud tenni az öregedés - Richard Gere a jelek szerint ezt a tábort erősíti. Trend--Nee! Barbie babának sminkeli 8 éves lányát Katie Pricehttp://www.life.hu/trend/20151215-katie-price-barbie-babanak-sminkeli-8-eves-lanyat.htmlA modell egyre inkább saját mintájára formálja kislányát – sajnos. Trend--Levágatta a haját a The Walking Dead szexi színésznője, Lauren Cohan http://www.life.hu/trend/20151214-lauren-cohan-levagatta-hosszu-tincseit-spoiler-a-the-walking-dead-rajongoknak.htmlA sorozatban Maggie nevű karaktert alakító sztár egy karácsonyi rendezvényen villantotta meg az új frizuráját. Persze mindenkinek leesett az álla, sőt, sokan rögtön kombinálni kezdtek. Trend--Lilu évekkel fiatalabbnak tűnik a koránálhttp://www.life.hu/trend/20151214-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-evekkel-fiatalabbnak-tunik-a-koranal.htmlLilu évek óta szerepel a tévé képernyőjén, mégis alig lehet felfedezni rajta az idő múlását. Az arc szépsége azonban még nem minden – számtalan sztárt „buktatott" már le kezének bőre, amely elárulta valódi életkorát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.