Az interneten flörtölt Oscar Pistorius? Kitálalt a paralimpikon szeretője

Forrás: AFP/Mujahid Safodien -
osztrák gyilkosság Oscar Pistorius paralimpikon tárgyalás internet flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy osztrák nő, bizonyos Nina F. állítja: hónapokon át levelezett a barátnője meggyilkolása miatt elítélt Oscar Pistorius-szal, mialatt a tárgyalására várt a paralimpikon, akit állítólag gyengéd szálak fűztek a 30 éves hölgyhöz.

Nina F. a német Bild magazinnak elmondta: a paralimpikon sokáig egy Liam nevű férfinak adta ki magát, és csak tavaly októberben fedte fel neki valódi személyazonosságát.

Forrás: AFP/Mujahid Safodien

Bár a nő visszautasította Pistorius közeledését, a férfi ezek után sem hagyta őt békén: képeket küldözgetett neki, naponta kétszer telefonált, a barátnőjének hívta, és azt mondta, örökké vele akar lenni – mi több, azt ígérte neki, ha befejeződik az ügye, feleségül veszi.

Nina később találkozni akart vele, ám már elkésett: tavaly októberben Pistoriust bűnösnek találták barátnője, Reeva Streenkamp megölésének ügyében. A paralimpikon az ítélet kihirdetése után minden kapcsolatot megszakított a nővel, és még akkor sem akarta fogadni, amikor több ezer kilométert utazott Pretoriába, ahol házi őrizetét töltötte.

A Bild felkereste Pistorius szóvivőjét, aki a nemrég kiszabott büntetése értelmében nem kommunikálhat a sajtóval, ezért nem nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.