36 kérdés, amit ha felteszel, rögtön beléd szeret

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat teszt szerelem randi pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York Times-nál jelent meg egy cikk 36 kérdésről, amelyet állítólag, ha a randizó felek feltesznek egymásnak, szerelem alakul ki köztük. 

A teszt olyan kérdéseket rejt, amik lehet, hogy egyébként nem jutnak eszünkbe, hogy feltegyük a másiknak, mégis fontosak egymás megismerésében. Ha ebben a sorrendben tesszük fel őket, és betartjuk az írottakat, akkor nagyon hamar intim hangulatba kerülünk, ugyanis a randizó illetők ennek segítségével jobban megnyílnak egymás előtt, mint egyébként tennék. Fontos, hogy nyugodt körülmények között tegyük fel ezeket a kérdéseket és legyen rá időnk - írja a reblog.

Forrás: Thinkstock

1.Ha a világon bárkit választhatnál, kit hívnál meg vacsoravendégnek?

2.Szeretnél híres lenni? Hogyan?

3.Volt már olyan, hogy egy telefonbeszélgetés előtt elpróbáltad, hogy mit fogsz mondani? Miért

4.Számodra miből állna egy „tökéletes” nap?

5.Mikor énekeltél utoljára magadnak? És mikor valaki másnak?

6.Ha 90 évig élhetnél, és életed utolsó 60 évére megőrizhetnéd egy 30 éves szellemi képességeit vagy testét, melyiket választanád?

7.Van valami titkos megérzésed arról, hogy hogyan fogsz meghalni?

8.Mondj három dolgot, amiről úgy tűnik, hogy közös benned és a partneredben!

9.Miért vagy a leghálásabb az életben?

10.Ha megváltoztathatnál valamit abban, hogy hogyan neveltek fel, mit változtatnál meg?

11.Meséld el a partnerednek életed történetét négy percben, olyan részletesen, ahogy csak belefér!

12.Ha választhatnál, hogy holnap reggeltől legyen egy új tulajdonságod vagy képességed, mit szeretnél?

13.Ha egy kristálygömbből megtudhatnád az igazságot magadról, az életedről, a jövődről vagy bármi másról, mit szeretnél tudni?

14.Van olyasmi, amiről régóta álmodozol már, hogy egyszer megcsinálod? Miért nem csináltad még meg?

15.Mi életed legnagyobb teljesítménye?

16.Mi a legnagyobb érték számodra egy barátságban?

17.Mi életed legszebb emléke?

18.Mi életed legrosszabb emléke?

19.Ha most megtudnád, hogy egy év múlva meghalsz, változtatnál valamit az életeden? Miért?

20.Mit jelent számodra a barátság?

21.Milyen szerepet játszanak az életedben a szerelem és az érzelmek?

22.Felváltva nevezzétek meg egy-egy jó tulajdonságát a másiknak! Összesen ötig jussatok el!

23.Mennyire szoros és meghitt a kapcsolatod a családoddal? Szerinted boldogabb gyerekkorod volt, mint az emberek többségének?

24.Milyen a kapcsolatod édesanyáddal?

25.Mondjatok három olyan igaz állítást, ami úgy kezdődik, hogy „mi mind a ketten...”! Példa: „mi mind a ketten úgy érezzük most, hogy...”

26.Fejezd be ezt a mondatot: „bár lenne valaki, akivel megoszthatnám...”!

27.Ha partnerednek közeli barátjává válnál, mondd el, mit kéne neki tudnia rólad!

28.Mondd el partnerednek, hogy mit szeretsz benne, de egészen őszintén, olyan dolgokat is felsorolva, amiket az ember nem szokott egy ismeretlennek mondani!

29.Meséld el a másiknak életed legkínosabb pillanatának történetét!

30.Mikor látott utoljára valaki sírni téged? És mikor sírtál utoljára egyedül?

31.Mondj valamit a partnereddel kapcsolatban, amit már most szeretsz benne!

32.Mi az, ami olyan komoly dolog, hogy nem szabad vele viccelni, már ha egyáltalán vannak ilyen dolgok?

33.Ha ma éjszaka meghalnál úgy, hogy addig már nem is kommunikálhatsz többet egyáltalán senkivel, mivel kapcsolatban sajnálnád a legjobban, hogy nem mondtad el valakinek? És miért nem mondtad el még ezt neki sosem?

34.Kigyullad a házad és benne minden tulajdonod. Kimentetted már a szeretteidet és háziállataidat, de már csak egyvalamiért tudsz visszarohanni, hogy kimentsd. Mi lenne az? Miért?

35.Családtagjaid közül kinek a halálát lenne a legnehezebb feldolgoznod? Miért?

36.Mondd el egy személyes problémádat, és kérd a partnered tanácsát, hogy ő hogyan oldaná meg! Aztán kérd meg a partnered, hogy azt is mondja meg, hogy szerinte benned milyen érzések lehetnek ezzel a kiválasztott problémával kapcsolatban!

Ne felejtsetek el a 4 percig egymás szemébe nézni! Állítsátok be a telefont, hogy jelezzen nektek!

Négyszázezer forintot ér egy szelet Károly és Diana esküvői tortájábólhttp://www.life.hu/intim/20151219-negyszazezer-forintot-er-egy-szelet-karoly-es-diana-eskuvoi-tortajabol.htmlAz Egyesült Államokban 1375 dollárért (398 ezer forintért) árvereztek el egy szeletet Károly brit herceg és Diana hercegnő 34 éves esküvői tortájából. Intim--Latexben gazdag karácsonyt! Dominaként feszít Poppy Delevingnehttp://www.life.hu/intim/20151218-poppy-delevingne-cara-delevingne-novere.htmlÚgy tűnik, nem csupán Cara Delevingne örökölte a szexi családi géneket: dominaszerkóban pózol az idősebb Delevingne-nővér. Intim--Berki Krisztián nagy tervvel készül az esküvőjérehttp://www.life.hu/intim/20151217-berki-krisztiannak-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-nagy-terve-van-eskuvoje-kapcsan.htmlAz Édes Élet sztárja egy rendezvényen vallott arról, hogy elveszi Pamelát, sőt egy nagy terve is van az esküvőre. Intim--Oszter Sándor felesége: „Kitört a nemzeti gyász, amikor elvett"http://www.life.hu/intim/20151217-oszter-sandor-szinesz-felesege-donatella-bevallotta-volt-hogy-forrt-koztuk-a-levego.htmlAz Oszter házaspár kapcsolatukról vallott, elárulták: bár náluk is voltak hullámvölgyek, mindig rendezni tudták kapcsolatukat. Intim--Varga Izabella: "Válságok a házasságunkban? Folyamatosan válságokat élünk át"http://www.life.hu/intim/20151217-varga-izabella-ferje-evente-tobbszor-osszecsomagol-es-elmegy.htmlMeglepő titkokat árult el házasságáról a Story magazinnak a Barátok közt gyönyörű színésznője, Varga Izabella. Intim--Demcsák Zsuzsa: "Nem vagyok pestises, az egyedülállóság nem egy betegség"http://www.life.hu/intim/20151217-demcsak-zsuzsa-egyedulallo-anyakent-is-mindent-meg-tud-adni-a-gyerekeinek.htmlA gyönyörű műsorvezetőnek nem ez lesz az első olyan karácsonya, amikor egyedül kell helytállnia. IntimFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.