Tóth Gabi és szerelme meghitten összebújtak

Forrás: Facebook/ Tóth Gabi -
Tóth Gabi karácsony szerelem Trap kapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi első közös karácsonyát tölti szerelmével, Trap kapitánnyal.

Sokáig csak zöld arcfestéssel lehetett látni a Tha Shudras frontemberét, Trap kapitányt. Mostanra azonban nem csak igazi arcát vállalja fel, de azt is, hogy teljesen odavannak egymásért Tóth Gabival. Az énekesnő és párja együtt karácsonyoznak, reméljük, még sok ilyen romantikus fotót láthatunk róluk.

Forrás: Facebook/ Tóth Gabi

Boldogan éltek, amíg meg nem haltak: Oké, de hogyan őrizzük meg addig szenvedélyt?http://www.life.hu/intim/20151220-boldogan-eltek-amig-meg-nem-haltak-de-hogyan-orizzuk-meg-a-szenvedelyt-a-kapcsolatunkban.htmlMindenki arról álmodik, hogy megtalálja a tökéletes párját, akivel élete végéig boldogan élhet. Sokaknak valóra is válik ez az álom, és a szerelem tüzében legszívesebben szinte eggyé válnának a másikkal. IntimThinkstockCsalódott nők, elárult férfiak - Igazságtalan az élet, babám, ugye? http://www.life.hu/intim/20151223-pilat-gabor-csalodott-nok-es-elarult-ferfiak-igazsagtalan-az-elet-babam-ugye.htmlImádom az interneten megjelenő őszinte kifakadásokat, miszerint "elég a szoliszökevény plázacicákból és az öntelt macsókból (megfelelő rész aláhúzandó), mindig ezek találnak meg engem, de most már nem hagyom magam, tudom, mit akarok!" IntimThinkstockSzingli pasi becsajozik: "Addig tart a buli, amíg a csaj barátnői is jól szórakoznak"http://www.life.hu/intim/20151220-szingli-pasi-becsajozik-addig-tart-a-buli-amig-a-csaj-baratnoi-is-jol-szorakoznak.htmlA legjobb estéimet sosem drága romkocsmákban vagy a felkapott bárok egyikében töltöttem, hanem a mára törzshelyemmé vált ivómban. Valószínűleg mindenkinek van egy olyan helye, ahol ismeri a csapost, van egy megszokott asztala, és még a pincérlány is pont úgy mosolyog, mintha akár lehetne is valami. Persze ha megkérdezed, kiderül, hogy van barátja, de azért a jatt így is mindig busás... Intim--Kerek popsijával kíván boldog karácsonyt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/intim/20151224-kerek-popsijaval-kivan-boldog-karacsonyt-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi szexi fotójától még azoknak is melege lesz, akik nem gyújtották be a kandallót.Intim--A záróra megszépít – Ahogy közeledik a reggel, vonzóbbnak látjuk a "maradékot"http://www.life.hu/intim/20151220-parban-szep-a-zarora-megszepit-ahogy-kozeledik-a-reggel-vonzobbnak-latjuk-a-maradekot.htmlA férfiak számára a nő külső megjelenése őrülten sokat nyom a latba, ezt tudjuk. Tuti recept nincs, számtalan tényező játszik közre abban, hogy ki kit talál szépnek, a pasik egyrészt hajlamosak olyan párt választani, aki az édesanyjukra hasonlít, akár külsőre, akár belsőre. Aztán vannak, akik a magas-vékony nőkre buknak, megint mások meg azokra, akiken van mit fogni. IntimThinkstockSzecsődi Kari csipkés felsőben villantott méretes dekoltázst http://www.life.hu/intim/20151222-szecsodi-kari-a-megasztar-egykori-enekese-dekoltazst-villantott.htmlA Megasztár egykori versenyzője kipakolta méretes kebleit, és egy csipkés felsőben szexiskedett. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.