Csalódott nők, elárult férfiak - Igazságtalan az élet, babám, ugye?

Forrás: Thinkstock -
nők csalódás férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádom az interneten megjelenő őszinte kifakadásokat, miszerint "elég a szoliszökevény plázacicákból és az öntelt macsókból (megfelelő rész aláhúzandó), mindig ezek találnak meg engem, de most már nem hagyom magam, tudom, mit akarok!"

Olvasod ezeket, és azt mondod magadban: "Na! Jómegmonta! Legyen világbéke és bódogság végre a fődön! Biztos sokkal jobbat érdemelt (volna) szegény pára eddig is..." Hiába volt a három diploma, négy tánciskola, valahogy a Jóisten nem díjazta. Illetve díjazta. Így.

Forrás: Thinkstock

Igazságtalan az élet, babám, ugye?

Nem. Sőt nem is a műnőkkel és önjelölt alfahímekkel van a baj. Voltak, vannak, lesznek. Egyre inkább lesznek, és tudod, ha nem megy a kupleráj, akkor sem a bútorokat kell lecserélni.

Forrás: Thinkstock

Szuperjó, ha valaki megfogalmazza, hogy milyen társra vágyik, de először nem azt kéne megfogalmaznia, hogy magát milyennek szeretné látni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.