Előtted áll álmaid pasija és semmiképp sem akarod őt elszalasztani? Van négy módszer, amivel segítheted a megismerkedést, amennyiben ő nem elég bátor ahhoz, hogy megszólítson.

1. Nézz rá többször

Ha csak összetalálkozik a tekinteted a sráccal, az még nem jelenti számára egyértelműen azt, hogy tetszik neked. Vedd fel vele a szemkontaktust legalább kétszer, így ő is érezni fogja, hogy zöld utat kapott.

Forrás: Thinkstock

2. Használd a mágikus mondatokat

Amennyiben sikerül szóba elegyednetek ne tartsd vissza magad, nyugodtan kérj tőle segítséget, mint például „Tudsz erre esetleg egy jó fagyizót a környéken?”. Nem csupán a segítségedre tud sietni, de akár egy (újabb) közös programot is összehozhattok a dologból.  

3. Tedd egyértelművé

Tegyük fel, hogy egy hűvös napon találkoztok, miközben mindketten kabátban dideregtek. Ha már megvolt a szemkontaktus és kölcsönös a szimpátia, szóld el magad neki, hogy szerinted mennyire hideg van. Ez a nyitottságod mellett arra fogja őt rádöbbenteni, hogy szimpatizálsz vele.

4. Készítsd elő spontán bókokat

Figyeld meg, hogy mi az, ami tetszik rajta vagy mi szimpatikus a megjelenésében. Sokszor nem csupán a lányoknak van szükségük külső megerősítésre. Alkalomadtán közöld vele – persze csak módjával.