Saját fehérneműjében csábít a legsikeresebb plus size modell, Ashley Graham

Forrás: Addition Elle -
fehérnemű kép fotó plus size modell Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexiség egy állapot - ezzel a mottóval hirdeti legújabb, saját tervezésű csipkecsodáit Ashley Graham, aki gyönyörű, nőiesen kerek testével népszerűsíti a kollekcióját.

Az elmúlt 12 hónapban bármihez is adta az arcát és kerekded idomait a pozitív testkép szószólója, Ashley Graham, szinte kivétel nélkül mindegyik hatalmasat szólt: gondoljunk csak a Sports Illustrated fürdőruhakollekciójának történelmi pillanatára, amikor a 42-es méretű plus size modellt választották a márka egyik arcának.

Forrás: Addition Elle

Hatalmas áttörés volt, hiszen a világhírű sportmárka eddig még sosem szerepeltetett a saját színeiben plus size méretű lányt. Ashley Grahamnek azonban esze ágában sincs megállni: nemrég piacra dobta saját tervezésű fehérneműmárkáját, amelynek mottójául "a szexiség egy állapotot" nevezte meg, és amelyhez természetesen ő maga asszisztált, mint modell. Nagyon dögös!

Júj! Így alázták meg a plus size modellthttp://www.life.hu/trend/20151202-sabina-karlsson-plus-size-modellt-megalaztak-egy-castingon.htmlEgyre több gyönyörű plus size modell kerül előtérbe, és egyre elfogadottabb a modellszakmában való jelenlétük – bár ők még mindig rengeteg negatívumot tapasztalnak. Trend--Étkezési zavarokkal küzdött, mára ő Horvátország leghíresebb plus size modelljehttp://www.life.hu/trend/20151223-lucija-lugomer-modell-etkezesi-zavarokkal-kuzdott-mara-o-horvatorszag-elsoszamu-plus-size-modellje.htmlLucija Lugomer egész életében azzal küzdött, hogy elfogadja kerekded idomait. A 22 éves zágrábi modell úgy érzi, mára sikerült leküzdenie gátlásait. TrendOrigoIlyen még nem volt: plus size modellel reklámoz a Christian Louboutinhttp://www.life.hu/trend/20151212-clementine-desseaux-plus-size-modellel-reklamoz-a-christian-louboutin.htmlA világhírű divatház olyat tett, amilyet eddig még soha: 46-48-as méretű modellel népszerűsítik legújabb beauty-termékeiket. TrendOrigoEjha! Dögös modell lett a hajléktalan fiúbólhttp://www.life.hu/trend/20151217-john-economou-modell-hajlektalankent-elt-mig-kendall-jenner-es-gigi-hadid-segitettek-neki.htmlEgy 20 éves hajléktalan fiúnak akkora szerencséje volt, hogy összetalálkozott Kendall Jennerrel és Gigi Hadiddal, akik szépen el is intézték, hogy beinduljon a karrierje. Trend--Napi szexi! Nézegess pucéran lovagló modellekethttp://www.life.hu/trend/20160107-imogan-anthony-es-tiah-eckhardt-modellek-puceran-lovagoltak.htmlKendall Jenner pucéran lovaglós fotója után két újabb modell, Imogan Anthony és Tiah Eckhardt vetkőztek le egy kis lovaglás kedvéért.Trend--Botrány! 172 centis, 36-os méretű lányt hirdetnek plus size modellként!http://www.life.hu/ez-zsir/20151102-plus-size-modellkent-hirdetik-a-36os-meretu-vekony-lanyt.htmlEgy friss kutatás szerint a brit plus size modellek háromnegyede 36-os és 40-es méret között van, holott valójában a 40-es mérettől kezdődik ez a kategória. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.