Átlátszó ruhában pózolt Aleska - Szexi fotó!

Forrás: aleska.org -
átlátszó fotó szexi ruha Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori felnőttfilmes felpróbálta legújabb fellépőruháját, mely igazán színesre sikeredett. A testszínű harisnyásra emlékeztető anyag nem takart sokat a testéből.

Aleska imádja az extrém darabokat, így nem volt kérdés, hogy a követkő rucija is egyedi lesz. Az öltözék elnyerte a rajongók tetszését is, akik szerint a lány így úgy néz ki benne, mint egy tündér.

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese

"Akkor vagy igazán szabad egy párkapcsolatban, amikor nincsenek elvárások a partnered részéről" http://www.life.hu/intim/20160107-pilat-gabor-parkapcsolati-tanacsai-fontos-a-minosegi-ido.htmlA Maratonra is csak futással lehet felkészülni, a jó párkapcsolathoz pedig elengedhetetlen az együtt töltött minőségi idő. Intim--5 dolog, amiben a pornózás és az irodai munka hasonlítanakhttp://www.life.hu/intim/20160106-a-pornozas-sem-mindig-fenekig-tejfel-akarcsak-az-irodai-munka.htmlA pornószínészek élete sem fenékig tejfel, a szereplés és a busás fizetés mellett ha jobban belegondolunk, ők is rabszolgaként élhetik meg a felvételt és a munkanapokat - egy irodai dolgozóhoz hasonlóan. Intim--Olvasni szexi! Csodás pasik a metrón, könyvvel a kezükbenhttp://www.life.hu/intim/20160106-szexi-olvaso-ferfiak-a-metron-konyvvel-a-kezukben.htmlMi lehet jobb egy dögös pasinál? Egy szexis férfi, kezében egy könyvvel, olvasás közben. Szívesen, lányok! Intim--Hoppá! Costa Ricán meztelenkedik Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/intim/20160105-lindsay-lohan-szineszno-costa-rican-monokinizik.htmlA színésznő mostanában ritkábban kerül címlapokra ittas vezetéssel, helyette inkább meztelenkedik. Intim--Magyar modell rabolta el a világ legdögösebb orvosának szívét?http://www.life.hu/intim/20160105-doctor-mike-szivet-egy-magyar-modell-rabolta-el-kozos-kepeken-bujt-ossze-a-ket-fiatal.htmlDr. Mike - aki nemrég hazánkban járt - állítólag szerelembe esett a dögös magyar modellel, Kecskés Enikővel. A párról már több közös fotó is felkerült a hivatalos Instagram oldalukra. IntimOrigoKulcsár Edina: „A férfiak 95%-a szavahihetetlen”http://www.life.hu/intim/20160105-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-kozosseg-oldalan-osztotta-meg-velemenyet-a-ferfiakrol.htmlKulcsár Edina nemrég szakított párjával, aki egyes források szerint máris új barátnőre lelt. A szépségkirálynő most közösségi oldalán osztotta meg érzéseit ezzel kapcsolatban. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.