homoszexuális Star Wars film John Boyega szerelem karakter Oscar Isaac
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ébredő erő igazi kasszasiker lett, és szinte letarolta a világ mozi termeit. Több külföldi internetes portálon szárnyra kapott, hogy a filmben bizony egy szerelmi szál kezdett erősen kibontakozni: Finn és Poe románca. 

A két karakter bizony rekord sebességgel egymásra talál a vásznon, és alig telik el pár perc a filmben, máris legjobb barátokká válnak. Finn szinte azonnal megbízik állítólagos "ellenségében", sőt meg is szökteti, később pedig néhány könnycseppel meg is gyászolja Poe a halálát (ez nem spoiler, már lassan egy hónapja megy!)

John Boyega és Oscar Isaac a Star Wars: Az ébredő Erő című filmben Forrás: Fórum Hungary

Ki tudja, lehet, hogy a Disney bedobja a nagy újítást, és azonos neműek szerelmét ábrázolja a képernyőn? A brit Telegraph szerint nagyon valószínű az elmélet, sőt, a cikkben az is olvasható, hogy a két színész többször is tett már félreérthető utalást a karakterük hovatartozásával kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.