Tangás fotóval borzolja a kedélyeket Irina Shayk

Forrás: Instagram/Irina Shayk -
Irina Shayk Bradley Cooper bikini tengerpart Instagram tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy kép, ami miatt irigykedhetünk a gyönyörű szupermodellre és tökéletes testére.

Tengerpart, napsütés és Irina Shayk álomalakja - ezek egy tökéletesen megkomponált fotó ismérvei. Az orosz szupermodell ismét bebizonyította, milyen szerencsés fickó jelenlegi kedvese, Bradley Cooper, és minek mondott búcsút annak idején Cristiano Ronaldo.

Forrás: Instagram/Irina Shayk

Persze ennél jóval merészebb fényképeken is megmutatta már tökéletes alakját: nézd csak meg itt, hogyan meztelenkedett legutóbb Irina!

Forrónaciban ünnepelte a karácsonyt a dögös modell, Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/intim/20151225-candice-sweaponel-forronaciban-unnepelte-a-karacsonyt-a-dogos-modell.htmlHódi Pamela éppen Miami Beach-en nyaral, és legutóbbi fotója tanúsága szerint egy különösen pici nadrágban teszi ezt. Nem csoda, hogy Berki Krisztián kedvese is ezt a szettet választotta, hiszen nagyon dívik most a Tengerentúlon. IntimOrigoIszak Eszti szexi fehérneműben villantotta meg a popsiját - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151231-iszak-eszti-dogos-fotoja-allan-leolvad-a-kepernyod-fehernemuben-pozol-a-musorvezeto.htmlFekete csipke bugyi, hozzá való melltartó, valamint egy bunda. Ennyit visel mindössze a dögös műsorvezető, aki egy fotózás kedvéért dobta le a textilt. Intim--Saját fehérneműjében csábít a legsikeresebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/intim/20160107-ashley-graham-plus-size-modell-fehernemuben-pozol.htmlA szexiség egy állapot - ezzel a mottóval hirdeti legújabb, saját tervezésű csipkecsodáit Ashley Graham, aki gyönyörű, nőiesen kerek testével népszerűsíti a kollekcióját. IntimOrigoKerek popsijával kíván boldog karácsonyt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/intim/20151224-kerek-popsijaval-kivan-boldog-karacsonyt-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi szexi fotójától még azoknak is melege lesz, akik nem gyújtották be a kandallót.Intim--Magyar modell rabolta el a világ legdögösebb orvosának szívét?http://www.life.hu/intim/20160105-doctor-mike-szivet-egy-magyar-modell-rabolta-el-kozos-kepeken-bujt-ossze-a-ket-fiatal.htmlDr. Mike - aki nemrég hazánkban járt - állítólag szerelembe esett a dögös magyar modellel, Kecskés Enikővel. A párról már több közös fotó is felkerült a hivatalos Instagram oldalukra. IntimOrigoKiderült! Így kérték meg a Victoria's Secret modell, Shanina Shaik kezéthttp://www.life.hu/intim/20160107-shanina-shaik-victorias-secret-modell-kezet-igy-kerte-meg-baratja-dj-ruckus.htmlKét gyűrű, egy magánsziget a Bahamákon, és a híres unokatestvérek segítsége: DJ Ruckus nem aprózta el a gyönyörű Shanina lánykérését. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.