Még az idén elválik Angelina Jolie és Brad Pitt?

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt színésznő házasság válás Flört Vietnam Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood egyik legszebb párjának házassága romokban. Bár a hírek szerint mindketten próbálják rendbe hozni a kapcsolatukat, a sok vita gátat szab ennek. 

Nehéz követni, pontosan hányadán is áll most egymással Brad Pitt és a csontsoványra fogyott Angelina Jolie. A nemrég Sienna Millerrel hírbe hozott Brad bár cáfolta a kettőjükről szóló híreszteléseket, a jelek szerint nem csitultak a kedélyek, és felesége visszavág az őt ért sérelmekért. A színésznő jelenleg Vietnámban forgat, ahol állítólag flörtölt egy stábtaggal - írja a Tmz.

Forrás: AFP/Kevin Winter

"Pitt nagyon mérges volt, amikor Los Angelesben meglátta a feleségéről, és egy nála jóval fiatalabb munkatársukról készült képeket munka közben. Rögtön oda is repült, és számon kérte a feleségét. Jolie azt mondta, hogy mivel férje már ráncos, és kissé elhízott a sok italtól nem csodálkozzon" - nyilatkozta a lapnak egy nevét elhallgató ismerősük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.