Díjat kapott Éden Barbi felnőttfilmje

Forrás: TV2 -
pornó Éden Barbara felnőttfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már az Éden Hotelbe való beköltözése előtt abbahagyta a felnőttfilmezést Gere Barbara, ám az egyik produkciót, amelyben szerepelt, most díjazták.  

"2014 őszén Brüsszelben forgattuk ezt a filmet, tavaly került forgalomba, és most, év végén, egy németországi díjátadón a legjobb játékfilm kategóriában nyert" – mondta el a Borsnak Éden Barbi. "A rendező, akinek a felnőttfilmes kar­rierem során sokat köszönhettem mindig, már hetekkel ezelőtt, a közösségi oldalon közzétette az örömhírt, de csak most vettem észre. Másfél éve nem forgatok, lezártam ezt a korszakot, de örülök ennek a díjnak. Méltó lezárása ez életem ezen fejezetének" - tette hozzá, valamit arról is beszélt, hogy az ítészek szerint a színészi teljesítménye kiemelkedő volt a 19, Callgirl című filmben, ami hozzájárult a díjhoz.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.