Eldurvult a helyzet: több ezer ember előtt szidta exférjét Madonna

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Guy Ritchie közönség koncert Nashville Madonna exférj gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint egyre jobban elharapózott Madonna és volt férje, Guy Rithie gyermekelhelyezési ügye: az énekesnő nashvill-i koncertjén illette nem túl nyomdaképes szavakkal egykori párját.

Úgy tűnik, még mindig nem rendeződött Madonna és Guy Ritchie közös gyermekének, a 15 éves Roccónak elhelyezési ügye. A popdíva a minap Nashville-ban adott koncertet, ahol a közönség soraiból valaki házassági ajánlatot tett neki.

Forrás: AFP/Jason Merritt
Madonna volt pasiját milliókra perelték egy fotó miatt http://www.life.hu/news/20160112-madonna-exe-milliokat-fizet-mert-szelfizett-egy-politikussal-kinos-foto.htmlAz énekes-táncos Brahim Zaibat még decemberben szelfizett egyet a francia politikussal, Jean-Marie Le Pennel. Rosszul tette. News--5 dolog, ami a téli örömszerzés közben juthat eszünkbehttp://www.life.hu/intim/20160107-telen-nem-olyan-konnyu-az-oromszerzes-magunknak-mas-dolgok-is-elterelik-a-figyelmunket.htmlOlykor fajsúlyos és komplikált dolgok juthatnak eszünkbe, vagy bizonyos dolgok gátolhatják a folyamatot, amikor érzéki élvezeteket akarunk magunknak okozni – télen. IntimThinkstockA férfi udvarlást erőltet az alkalmi együttlétbe, a nő meg érzelmeket hazudik nekihttp://www.life.hu/intim/20160119-pilat-gabor-a-ferfi-udvarlast-eroltet-az-alkalmi-egyuttletbe-a-no-meg-erzelmeket-hazudik-neki.htmlCsak akkor van esélyed, hogy jól csináld, ha szereted. Ez igaz a csóktól az együttlétig, a munkától a sporton át a gyereknevelésig. Minthogy a szakadékon sem lehet két kis ugrásból átjutni, semmit nem lehet odaadás nélkül csinálni. Illetve lehet, csak úgy nem kecsegtet túl sok örömmel megélt pillanattal és sikerrel. Intim--Kínos! Részegen gúnyolódott a közönségén Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160118-madonna-enekesno-reszeg-volt-es-gunyolodott-a-kozonsegen-a-kentuckyban-adott-koncertjen.htmlA hírek szerint a popkirálynő kicsit többett ivott a kelleténél a Rebel Herat Tour egyik koncertje előtt. TV + Sztárok--Ittas vezetésért került rács mögé a szupermodell, Stephanie Seymour http://www.life.hu/news/20160119-stephanie-seymour-egykori-szupermodell-ittas-vezetesert-kerult-racs-moge.htmlAz egykori Victoria’s Secret modellt az autópályán kapcsolták le a rendőrök, miután beletolatott a mögötte lévő járműbe. News--Guy Ritchie úgy szétcsapta magát az esküvőjén, hogy nem emlékezett fia beszédjérehttp://www.life.hu/sztarok/20150808-guy-ritchie-tul-reszeg-volt-az-eskuvojen-ahhoz-hogy-emlekezzen-fia-rocco-beszedjere.htmlJúlius végén kísérte oltár elé modell kedvesét, Jacqui Ainsley-t a világhírű filmrendező, aki elmondása szerint egy szóra sem emlékszik abból, amit fia, Rocco mondott a szertartást követő beszédjében.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.