Bethany Hamilton a tudta nélkül ad erőt a világnak: Csodás fotót posztolt!

Forrás: Instagram/bethanyhamilton -
szörf baleset Bethany Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bethany Hamilton, akit mindenki csak a félkarú szörföslányként ismer, igen aktívan posztol az Instagram-oldalára. Szerencsére most is így tett.

Bethany, aki fiatalkorában egy cápatámadásban elveszítette a bal karját, nemrég anya lett, és életet adott a kisfiának. Azóta pedig szebbnél szebb képeket tesz közzé magukról közösségi oldalán. Egyszerűen imádjuk őt!

Bethany és a kis Tobias Forrás: Instagram/bethanyhamilton

Egy gyermeket karok nélkül is meg lehet ölelni

Azt gondolod, hogy nehéz az életed? A mindennapi mókuskerék mellett örülsz, hogy egyáltalán magadra jut időd, nem hogy még gyermeket is vállalj hektikus életviteled mellett? Persze mindenki a saját sorsát érzi a legsanyarúbbnak, de hidd el, vannak olyan emberek, akikkel tényleg csúnyán elbánt az élet, és akik ennek ellenére pozitívan néznek a jövőbe, és családi harmóniában élik mindennapjaikat. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.