Cinthya Dictator furcsa szerelmi háromszögéről vallott

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator -
Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotóslány szerelme soha nem csillapodott Varga Viktor iránt, de volt más férfi is, aki megdobogtatta a szívét.

Cinthya Dictator őszintén mesélt a szerelmi háromszögről, ami nem is olyan rég még kitöltötte az életét: Varga Viktorhoz és az ausztrál modellhez fűződő viszonyáról, amiben a teljes őszinteségé volt a főszerep - írja cikkében a Bors.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator

Cinthya soha nem szűnt meg szeretni Viktort, de Jackson volt az a férfi, aki az elmúlt évben megdobogtatta a szívét.

"Jackson volt az, aki miatt pillangók repkedtek a gyomromban, aki főzött nekem, akivel együtt sportoltunk, és akivel együtt éltem. Szerelem volt és nyugalom, elfogadás és megértés. Viktorral ugyanez nem mondható el, csak az, hogy szerelem" - mesélte Cinthya a Borsnak.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator

Cinthya soha nem titkolta, hogy Viktor iránt még mindig táplál gyengéd érzelmeket, ugyanakkor Jacksonnal is komolyan gondolta a kapcsolatát.

"Igazán őszinte, és nagyon intenzív kapcsolat volt, de mivel ő sikeres modell, csak úgy működött volna, ha vele tartok a munkáira. Szóba jött ez a lehetőség, de nem tudtam itthagyni az élete­met, ő pedig fél évvel ezelőtt Tokióba repült" - emlékezett vissza a fotóslány kapcsolatuk befejezésének egyik fő okára.

Forrás: facebook/Varga Viktor

A modellhez annyira őszinte volt, hogy még Viktorhoz fűződő érzelmeiről is mesélt neki, ami nem lehetett könnyű Jackson számára. Viktor mindig is az inspirációt jelentette Cinthyának. Az ő kapcsolatuk egy múzsakapcsolat.

Nem mondanám ezt köztünk normális kapcsolatnak, mondjuk, hogy kísérleti fázisban vagyunk.

Abszolút lekötjük egymás figyelmét, mert új és jobb embe­rek lettünk, de nem tudnám megmondani, pontosan hányadán állunk – vallotta Cinthya.

Viktor még verset is írt Cinthyának Szépia címmel, a lány pedig videót forgatott hozzá. Cinthya a fiú minden múltbéli bűnét megbocsátotta, és belevágtak a közös munkába.

"Nagyon sok projekten dolgozunk együtt, én inspirálom őt, ő engem. Rengeteget adunk egymásnak szellemileg. Olyan, mintha mindennap közös gyermekeink születnének" - tette hozzá.

Berki Krisztián: nem tudom azt mondani anyámról, hogy szeretemhttp://www.life.hu/sztarok/20160125-berki-krisztian-azert-jott-vissza-magyarorszagra-hogy-rendezze-a-kapcsolatat-az-anyjaval.htmlBerki Krisztián bevallotta: édesanyjával való rossz viszonya miatt jött vissza Magyarországra, ugyanis szeretné rendezni vele a kapcsolatát. TV + Sztárok--Jegygyűrűjével várta felesége a börtön előtt Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/sztarok/20160125-galambos-lajosban-felesege-miatt-elte-tul-a-bortont.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, vasárnap reggel kiengedték Galambos Lajost az előzetes letrartóztatásból. 125 nap távollét után megölelhette feleségét is. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoByTheWay: "Feljebb kellett volna kerülnünk a ponttáblázaton"http://www.life.hu/sztarok/20160124-bytheway-a-dalban-feljebb-kellett-volna-kerulnunk-a-ponttablazaton-nyilatkoztak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a ByTheWay vigaszágon, vagyis közönségkedvencként jutott tovább A Dal következő fordulójába. A műsor után a Life.hu riportere faggatta a srácokat.TV + Sztárok--Benji: "A legnagyobb konkurenciám Freddie"http://www.life.hu/sztarok/20160124-benji-a-dal-enekese-elmondta-hogy-a-legnagyobb-konkurenciam-freddie.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Benji továbbjutott A Dal következő fordulójába. A műsort követően az énekest a Life.hu riportere faggatta érzéseiről. TV + Sztárok--Tolvai Reni: „András azt tanácsolta legyek laza"http://www.life.hu/sztarok/20160124-tolvai-reni-enekesno-a-dal-2016-versenyzoje-jo-tanacsot-kapott-kallay-saunders-andrastol.htmlSzombat este az énekesnő mindenkit meglepett extravagáns dalával és fellépőruhájával. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBódi Csabi álomnyaralásán ismét feleségül vette Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20160124-bodi-csabi-mulato-szenesz-alomnyaralasan-ismet-felesegul-vette-ginat.htmlA mulatós sztár és felesége, Gina a földi paradicsomban jártak. Csabi titokban egy igazi álomutazást szervezett feleségének a Maldív-szigetekre.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.