A fotóslány szerelme soha nem csillapodott Varga Viktor iránt, de volt más férfi is, aki megdobogtatta a szívét.

Cinthya Dictator őszintén mesélt a szerelmi háromszögről, ami nem is olyan rég még kitöltötte az életét: Varga Viktorhoz és az ausztrál modellhez fűződő viszonyáról, amiben a teljes őszinteségé volt a főszerep - írja cikkében a Bors

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator

Cinthya soha nem szűnt meg szeretni Viktort, de Jackson volt az a férfi, aki az elmúlt évben megdobogtatta a szívét.

"Jackson volt az, aki miatt pillangók repkedtek a gyomromban, aki főzött nekem, akivel együtt sportoltunk, és akivel együtt éltem. Szerelem volt és nyugalom, elfogadás és megértés. Viktorral ugyanez nem mondható el, csak az, hogy szerelem" - mesélte Cinthya a Borsnak.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator

Cinthya soha nem titkolta, hogy Viktor iránt még mindig táplál gyengéd érzelmeket, ugyanakkor Jacksonnal is komolyan gondolta a kapcsolatát.

"Igazán őszinte, és nagyon intenzív kapcsolat volt, de mivel ő sikeres modell, csak úgy működött volna, ha vele tartok a munkáira. Szóba jött ez a lehetőség, de nem tudtam itthagyni az élete­met, ő pedig fél évvel ezelőtt Tokióba repült" - emlékezett vissza a fotóslány kapcsolatuk befejezésének egyik fő okára.

Forrás: facebook/Varga Viktor

A modellhez annyira őszinte volt, hogy még Viktorhoz fűződő érzelmeiről is mesélt neki, ami nem lehetett könnyű Jackson számára. Viktor mindig is az inspirációt jelentette Cinthyának. Az ő kapcsolatuk egy múzsakapcsolat.

Nem mondanám ezt köztünk normális kapcsolatnak, mondjuk, hogy kísérleti fázisban vagyunk.

Abszolút lekötjük egymás figyelmét, mert új és jobb embe­rek lettünk, de nem tudnám megmondani, pontosan hányadán állunk – vallotta Cinthya.

Viktor még verset is írt Cinthyának Szépia címmel, a lány pedig videót forgatott hozzá. Cinthya a fiú minden múltbéli bűnét megbocsátotta, és belevágtak a közös munkába.

"Nagyon sok projekten dolgozunk együtt, én inspirálom őt, ő engem. Rengeteget adunk egymásnak szellemileg. Olyan, mintha mindennap közös gyermekeink születnének" - tette hozzá.