Íme, a tökéletes csók titka - Videó

csók tudomány tökéletes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudományos videót készítettek arról, hogyan kell jól csókolni. Ha eddig bizonytalan voltál, most megtudhatod, mi a titok!

A csókolózás, főként az első, nagyon kényes kérdés lehet. Nem egyszerűen az ajkak összeérintéséről szól, sokkal több kell ahhoz, hogy tökéletes legyen. Tudósok elkészítették azt a videót, amiből mindenki számára kiderülhet, milyen is a jó csók.

Első lépés: jel. Nem kell szupermodellnek lenned ahhoz, hogy vonzó legyél. Ha nem vagy a leghelyesebb, akkor is eljuthatsz a csókig. Ha flörtölsz, sokkal nagyobb esélyed van rá, mint azoknak, akik csak a jó kinézetükre támaszkodnak. A szemkontaktus az első! Így tudathatod a partnereddel, hogy meg szeretnéd csókolni. Ez felel a kémia beindításáért is!

Második lépés: a közeledés. Kezdetnek hajolj a partnered felé, és hajtsd kicsit jobbra a fejed. Így csókolózik az emberek kétharmada. Mindenképpen csukd be a szemed, mert ilyenkor az agyadba oxigéndús vér jut, és a pupilláid kitágulnak.

Harmadik lépés: csak csináld! A gyors szájra puszi nem lenyűgöző. Inkább csináld hosszabb ideig. Az ajkakban több az ideg, mint a máshol a testünkben, így minél tovább tart egy csók, annál több boldogsághormon szabadul fel. Ha ezt megspékeled azzal, hogy pár másodpercre erősebben is odanyomod ajkad a partneredéhez, akkor még nagyobb hatást válthatsz ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.