Pikali Gerda: "Az érzelmi megcsalás a legfájdalmasabb"

Forrás: Facebook/Jóban rosszban -
hűtlenség szerelem féltékenység Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő A Hűtlenség ára című darab kapcsán beszélt szerelemről, kapcsolatról, árulásról. 

Pikali Gerda maradéktalanul boldog Rékasi Károly oldalán, ám a Hot! magazinnak elmondta, mikor lehet tudni, hogy már nem működik egy kapcsolat.

"Ha az egyik ember megcsalja a másikat, akkor ott már baj van. Akkor abba kell hagyni. Most így látom 37 évesen" - vélekedik. "Az érzelmi megcsalás a legfájdalmasabb: ha másba lesz szerelmes" - tette hozzá a színésznő.

Forrás: Facebook/Jóban rosszban

Aki a repüléstől fél, az a zuhanástól fél: Avagy, amikor a lélek prostituálódikhttp://www.life.hu/intim/20160203-pilat-gabor-aki-a-repulestol-fel-az-a-zuhanastol-fel-avagy-amikor-a-lelek-prostitualodik.htmlAz autópályamatricát azért kellett felragasztás előtt bepiszkolni, de legalább egy pillanatra a farmernadrághoz érinteni, mert enélkül a beavatkozás nélkül soha nem vakartad volna le a szélvédőről. Ott ezt szándékosan és tudatosan tettük, de van, amikor nem szándékosan és nem tudatosan, de ugyanezt a folyamatot éljük meg fordított sorrendben. Intim--Gigi Hadid mellei címlapra kerültek - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160204-gigi-hadid-nem-vett-melltartot-a-poloja-ala-melleket-villantott-a-szexi-modell-foto.htmlA szexi modell nem nevezhető szégyenlősnek, ha fotózásról van. Már többször is szemügyre vehettük a babaarcát és mesés alakját, most viszont a kebleit tette közszemlére. Intim--Alekosz eddig csak sötétben szexelthttp://www.life.hu/intim/20160204-alekosz-a-tv2-edes-elet-sztarja-berki-krisztianak-bevallotta-eddig-csak-sotetben-szexelt.htmlBerki Krisztián meglepődött, mikor mélyebben elbeszélgettek a szájhőssel arról, hogyan zajlanak Alekosz és barátnője között az intim együttlétek. Intim--Albínó divatmodell péniszétől kapott sokkot a világ - Videó! http://www.life.hu/intim/20160204-hatalmas-penisszel-sokkol-az-albino-modell-kiakadt-az-internet-video.htmlA BRAVES legújabb videoklipjében szerepel Shaun Ross, aki már több divatcéget is megihletett különleges külsejével. Most egy új szerepet kapott, bár itt nem ruhákat kell reklámoznia. Intim--Zimány Linda nedvesen, törölközőben szelfizetthttp://www.life.hu/intim/20160204-zimany-linda-egy-szal-torolkozoben-vizesen-fotozta-magat.htmlA szépséges modell igazán szexi fotóval ajándékozta meg a rajongóit. Neki nem számít, mi van rajta, vagy éppen mi nincs! Intim--Catherine Zeta-Jones: Tizenöt év után életben kell tartani a tüzet! http://www.life.hu/intim/20160203-catherine-zeta-jones-igy-mentette-meg-a-kapcsolatukat-tizenot-ev-utan-is-szeretik-egymast.htmlA színésznő egy interjúban őszintén mesélt a házasságáról, mely elmondása szerint sok mindent túlélt az elmúlt időben. Most nagyon boldogok férjével, de ez nem mindig volt így. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.