Különleges helyen ünnepli a Valentin-napot Pál Dénes

Forrás: Pál Dénes -
különleges Pál Dénes Valentin nap ünnep romantika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes nem a szó klasszikus értelmében ünnepli a Valentin-napot: kedvesével nem kötik alkalomhoz, hogy apró ajándékokat vegyenek egymásnak.

Pál Dénes romantikus alkat, ám a „kötelezően romantikus" ünnepekkel meggyűlik a baja.

Forrás: Pál Dénes

"Nem szeretem alkalomhoz kötni, hogy ajándékokat vegyek a kedvesemnek, mert szerintem nem kell ahhoz ünnep, hogy egy férfi egy csokor virággal, vagy egy aprósággal lepje meg a párját" - mondja a Voice és a Sztárban sztár győztese. "A Valentin-nap is kicsit másképpen alakul minden évben nálam, mint másoknál. Általában fellépésem van, ami ugyan kötelezettség, de én örömmel teszek ennek eleget".

Az énekes idén az Orfeumban ünnepel, ahol a hölgyek nagy örömére egy zenekaros koncerttel örvendezteti meg a rajongókat.

"A zenekarommal lelkesen gyakorlunk, és biztos vagyok benne, hogy a dalok között mindenki talál majd kedvére valót" – árulta el Dénes, aki megsúgta, a romantikára vágyók is megkapják majd a koncerten, amit szeretnének, hiszen zenekarával alkalomhoz illő szerelmes slágerekkel bővített műsort állítanak színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.