Alig maradt már szemérem a celebvilágban. Megszokott, hogy valaki ledobja a textilt, és megmutatja idomait a nagyérdeműnek, de vannak olyan celebek, akik szinte mást sem csináltak!

Volt idő, amikor igazi különlegességnek számított, ha egy sztár megmutatta testét anyaszült meztelenül. Ma már viszont nem telhet el úgy egy nap, hogy valaki ne villantaná ki mellbimbóját, kerek popsiját, vagy ne tenné közzé egyéb idomait. Nincs már semmi titok, a celebek teljesen kitárulkoztak, és vannak, akik folyamatosan ezt teszik. Íme, egy összeállítás azokról a sztárokról, akik az év nagy részében csak idomaikat mutogatják.

Emily Ratajkowski
A modell abszolút annak köszönheti a hírnevét, hogy folyamatosan meztelen képeket tesz közzé az Instagram-oldalán. Legutóbb az erkélyen pózolt pucéron.

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski

Irina Shayk
Cristiano Ronaldo volt barátnője mostanában Bradley Cooper színésszel nyomul. A modell is gyakran válik meg a felesleges ruhadaraboktól. Utoljára egy gyönyörű tengerparton lehetett látni félmeztelenül. 

Forrás: Instagram/Irina Shayk

Amber Rose
Hatalmas mellek és óriási fenék - leginkább ezekről ismeretes Kanye West exe, aki, ha éppen nem a Kardashianokat szidja, akkor vetkőzéssel és polgárpukkasztással  üti el az idejét.

Forrás: GQ Magazine

Samantha Hoopes
A gyönyörű modell szinte rendszeres napi programja, hogy valamelyik testrészét megvillantsa. Semmit nem hagy a képzeletre, egyszerűen szereti a meztelenkedést.

Forrás: Instagram/Samantha Hoopes

Mészáros Dóra
A playmate szintén előszeretettel pózol szinte semmiben, de vagy a kebleit, vagy a lábait biztosan megcsodálhatjuk. Dóra legutóbb is a dekoltázsával büszkélkedett. 

Forrás: Instagram/ Mészáros Dóra