A pucérkodás az életük! Sztárok, akiket alig láthattunk felöltözve

pucér meztelen vetkőzés sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig maradt már szemérem a celebvilágban. Megszokott, hogy valaki ledobja a textilt, és megmutatja idomait a nagyérdeműnek, de vannak olyan celebek, akik szinte mást sem csináltak!

Volt idő, amikor igazi különlegességnek számított, ha egy sztár megmutatta testét anyaszült meztelenül. Ma már viszont nem telhet el úgy egy nap, hogy valaki ne villantaná ki mellbimbóját, kerek popsiját, vagy ne tenné közzé egyéb idomait. Nincs már semmi titok, a celebek teljesen kitárulkoztak, és vannak, akik folyamatosan ezt teszik. Íme, egy összeállítás azokról a sztárokról, akik az év nagy részében csak idomaikat mutogatják.

Emily Ratajkowski
A modell abszolút annak köszönheti a hírnevét, hogy folyamatosan meztelen képeket tesz közzé az Instagram-oldalán. Legutóbb az erkélyen pózolt pucéron.

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski

Irina Shayk
Cristiano Ronaldo volt barátnője mostanában Bradley Cooper színésszel nyomul. A modell is gyakran válik meg a felesleges ruhadaraboktól. Utoljára egy gyönyörű tengerparton lehetett látni félmeztelenül.

Forrás: Instagram/Irina Shayk

Amber Rose
Hatalmas mellek és óriási fenék - leginkább ezekről ismeretes Kanye West exe, aki, ha éppen nem a Kardashianokat szidja, akkor vetkőzéssel és polgárpukkasztással üti el az idejét.

Forrás: GQ Magazine

Samantha Hoopes
A gyönyörű modell szinte rendszeres napi programja, hogy valamelyik testrészét megvillantsa. Semmit nem hagy a képzeletre, egyszerűen szereti a meztelenkedést.

Forrás: Instagram/Samantha Hoopes

Mészáros Dóra
A playmate szintén előszeretettel pózol szinte semmiben, de vagy a kebleit, vagy a lábait biztosan megcsodálhatjuk. Dóra legutóbb is a dekoltázsával büszkélkedett.

Forrás: Instagram/ Mészáros Dóra
Rosie Huntington melltartó nélkül flangálthttp://www.life.hu/intim/20160217-melltarto-nelkul-egy-lenge-ruhaban-vasarolgatott-jason-statham-jegyese-rosie-huntington.htmlA gyönyörű modell Malibuban vásárolgatott. A hatalmas hőségben nem érezte szükségesnek a melltartót. Intim--Valentin-napi meglepetést villantott a várandós Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20160217-csobot-adel-megmutatta-mit-kapott-ajandekba-valentin-napra.htmlIstenes Bence kedvese, aki legutóbb gömbölyödő pocakját is megmutatta, most azt is közzé tette, mivel lepték meg a szerelmesek napján.Intim--"Lesz egy közös gyerekünk" - Szabó Zsófi vőlegénye nem szeretne közszereplő lennihttp://www.life.hu/intim/20160217-szabo-zsofi-volegenye-kis-zsolt-nem-szeretne-kozszereplo-lenni.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi büszkén feszített vőlegénye mellett a hétvégi Story-gálán. Mostanra pedig az is kiderült, hogy a műsorvezető és párja, Zsolt, miközben a nyári esküvőt tervezgeti, családi vállalkozásba is kezdett. Intim--Palvin Barbi fürdőruhában szexiskedikhttp://www.life.hu/intim/20160217-palvin-barbi-megmutatta-furdoruhas-fotojat-a-sports-illustrated-magazinban.htmlA gyönyörű magyar modell a Sports Ilustrated magazin fürdőruha-katalógusában mutatta meg idomait dupla oldalon. Intim--Érmek, érdemek és érzékiség: Ők minden idők legszexisebb sportolónőihttp://www.life.hu/intim/20160216-jakabos-zsuzsanna-amy-acuff-serena-williams-lindsey-vonn-minden-idok-legszexisebb-sportolonoi.htmlMindenki imád ismert, sikeres, és nem utolsó sorban dögös sportolókban gyönyörködni. Legutóbb az ESPN magazin különszámában láthattunk hivatásos sportembereket, aki ruha nélkül mutatták meg tökéletes idomaikat. Decemberben pedig néhány bevállalós lengyel sportoló állt össze, és feldte fel csodás testét egy jótékony célra készült naptárhoz. Most egy hasonló összeállítást készítettünk, minden idők legszexisebb sportolónőit szedtük csokorba, azzal a különbséggel, hogy a hölgyek nálunk ruhában lesznek. Legalábbis a legtöbbször. Intim--Fétis modell lett a háromgyermekes anya, Sabien Demoniahttp://www.life.hu/intim/20160216-sabien-demonia-a-haromgyermekes-anyuka-fetis-modell-lett.htmlA nő nem tudta eltartani a gyermekeit, ezért különös karrierbe kezdett. Fétis modellként viszont már fényűző életet élnek! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.