Britney Spears táncosai nem szexelhetnek a fellépések előtt

Forrás: www.intimatebritneyspears.com -
párkapcsolat szex táncos magánélet Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kemény szabályrendszert hozott létre azoknak az embereknek, akik vele szeretnének dolgozni. A nagyobb koncertek előtt a diéta mellett másra is kell figyelniük. 

Semmi szex és semmi pia! Britney Spears táncosainak kemény lehet az élet, ha a sztárral szeretnének színpadra lépni. A hírek szerint február 27-ig, vagyis az előadások végéig nem élhetnek olyan dolgokkal, melyek elvonnák a figyelmüket a próbákról - írja a Channel24.

Forrás: www.intimatebritneyspears.com

"Britney már egy jó ideje facér, és csak a munkájára fókuszál. Mivel Jennifer Lopeznek is saját műsora van Las Vegasban, így ő is rástartolt a kemény munkára" - mondta el a stáb egyik tagja a Heat magazinnak. A hírek szerint mindenki jól viseli dolgot, bár feltünően sokan lettek szinglik az elmúlt hónapokban.

Demcsák Zsuzsa: „Nincs új kapcsolatom"http://www.life.hu/intim/20160223-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-allitja-a-pletykakkal-ellentetben-nincs-uj-kapcsolata.htmlA TV2 műsorvezetőjét egy kollegájával hozták hírbe, és még Zsuzsa volt férje is megszólalt az ügyben. A gyönyörű műsorvezető telefonon reagált a Life.hu-nak a híresztelésekre. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoHatalmas dekoltázsával borzolja a kedélyeket Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20160223-amber-rose-rapper-es-modell-hatalmas-dekoltazsa-fuzoben-instagramon.htmlKanye West egykori barátnője ismét kitett magáért: ezúttal fűzőben próbálja kordában tartani gigantikus melleit. Intim--8+1 dolog, amit a színlelt orgazmusról gondolnak a férfiak (18+)http://www.life.hu/intim/20160222-sok-no-szinleli-az-orgazmust-oszinte-mondatok-ferfiaktol.htmlNincs az a nő, aki még ne vette volna elő színészkedő énjét a hálószobában. Ezúttal 8+1 brutálisan őszinte férfivélemény hangzik el a hamis orgazmusról. IntimThinkstock4 kép, amely bizonyítja, hogy nincs jobb tartóeszköz a ciciknélhttp://www.life.hu/intim/20160222-vicces-kepek-amelyek-bizonyitjak-hogy-nincs-jobb-tartoeszkoz-a-melleknel.htmlA csáberőnk, nőiességünk fokmérője, önbizalmunk gyökere – és különféle tárgyak megtartója. Íme, 4 szemléletes fotó, amelyek megmutatják, milyen eddig titkolt lehetőségek rejlenek a melleinkben. IntimThinkstockShakira megvillantotta szexi combjaithttp://www.life.hu/intim/20160219-shakira-a-zootopia-bemutatojan-megmutatta-labait.htmlAz énekesnő egy bűbájos miniruhában lépdelt a vörös szőnyegen. Két gyerek után is bombaformában van! Intim--Újra együtt? Válás után is együtt vakációzik Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/intim/20160219-ben-affleck-szinesz-es-jennifer-garner-szineszno-valas-utan-egyutt-sielnek.htmlMegcsalás és válás ide vagy oda, az egykori hollywoodi álompár együtt tölti jól megérdemelt pihenését a montanai hegyekben. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.