21 év házasság után különköltözött Nemcsák Károly és Darvasi Ilona

Forrás: MTI -
házasság párkapcsolat válás Darvasi Ilona József Attila Színház különválás Nemcsák Károly költözés Turay Ida Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Darvasi Ilona a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házassági problémáját, hogy elejét vegye a pletykáknak.

Tönkrement Darvasi Ilona és Nemcsák Károly házassága. Az álompárként emlegetett színészházaspár 21 évvel ezelőtt mondta ki egymásnak a boldogító igent, Ilona azonban nemrég színháza művészbüféjében tisztázta kollégáival: elköltözött a közös családi otthonukból.

Forrás: MTI
Újra együtt? Válás után is együtt vakációzik Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/intim/20160219-ben-affleck-szinesz-es-jennifer-garner-szineszno-valas-utan-egyutt-sielnek.htmlMegcsalás és válás ide vagy oda, az egykori hollywoodi álompár együtt tölti jól megérdemelt pihenését a montanai hegyekben. IntimAFPA női test, ahogy még sohasem láttad - Álomszerű aktsorozat (18+)http://www.life.hu/intim/20160224-erzeki-es-alomszeru-aktfotok-hannes-caspar-fotografustol.htmlMintha egy álomban járnánk: elképesztő aktfotósorozat a berlini fotográfustól, Hannes Caspartól. Intim--A kávézás szexi - A legdögösebb nők, akik imádják a feketéthttp://www.life.hu/intim/20160224-szexi-kavezos-lanyok-az-instagramon.htmlA reggeli kávénál nincs jobb ébresztő. Még nagyszerűbben indulhat a nap, ha mindezt hiányos öltözékben tálalják előttünk. Szívesen! Intim--Hatalmas dekoltázsával borzolja a kedélyeket Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20160223-amber-rose-rapper-es-modell-hatalmas-dekoltazsa-fuzoben-instagramon.htmlKanye West egykori barátnője ismét kitett magáért: ezúttal fűzőben próbálja kordában tartani gigantikus melleit. Intim--Kylie Minogue is megerősítette, hogy eljegyezte 28 éves szerelmehttp://www.life.hu/intim/20160222-kylie-minogue-enekesno-megerositette-hogy-eljegyezte-parja-joshua-sasse.htmlAmit eddig csak bizonyos sajtóforrások rebesgettek, nemrég a világhírű énekesnő és újdonsült vőlegénye, Joshua Sasse is elismertek. Intim--A szerelem minden testméretben gyönyörű - Lenyűgöző fotósorozat (18+)http://www.life.hu/intim/20160216-meztelen-fotosorozat-bizonyitja-hogy-a-szerelem-minden-testmeretben-gyonyoru.htmlHa egyszer valaha te is le akartad kapcsolni a lámpákat a pároddal való összebújás előtt, akkor tudd: nem te vagy az egyedüli. Pedig az emberi testen semmi szégyellnivaló sincs - ez a mottója Substantia Jones különleges fotósorozatának. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.