A botrányhősnő képeivel ellátott hirdetés bukkant fel egy híres, szexuális szolgáltatásokat kínáló honlapon.

Kelemen Anna egy jó ideje már felhagyott az ilyesfajta tevékenységével, és az Édes élet sztárjaként folytatta pályafutását. Most azonban ismét felbukkant egy erotikus honlapon, legalábbis egy, a képeivel ellátott hirdetés - írja a Bors

Forrás: Facebook/ Kelemen Anna

A lap egyik olvasója hívta fel a figyelmet arra, hogy a szőkeség egykori felnőttfilmes keresztnevével, Kelly névvel kínálja valaki a szexuális szolgáltatásokat. Borsos árat kell fizetnie annak, aki szeretné igény bevenni. Egy óra 250 euró, vagyis körülbelül 80 ezer forint. Fél napért pedig 1200 eurót, azaz több mint 370 ezer forintot kér az illető. Az angol nyelvű bemutatkozásból kiderül, hogy csak válogatott, limitált ügyfélkörre hajt a hirdető. 

Forrás: Facebook/Kelemen Anna

„Én egy nemzetközi, felső kategóriás escort-lány, magyar playmate és pornósztár vagyok. (…) Nagyon édes vagyok, kiváló társaság minden alkalomra, és üzleti partnerek számára is. Egy érzéki, szenvedélyes lány vagyok, aki imádja a finom urak társaságát. Az ügyfeleim köre válogatott és limitált.” - áll a bemutatkozásban.

Forrás: Facebook/Kelemen Anna

A Bors egy, az oldal működésében jártas ismerőse szerint nem valószínű, hogy valaki visszaélt volna Anna képeivel, mivel a hirdetés felső részén pecsét tanúskodik arról, hogy igazolt fotókról van szó. Kelemen Annát telefonon sikerült elérni a lapnak, aki továbbra is hangsúlyozza, - amit már oly sokszor elmondott - hogy ő már régóta nem végez ilyesfajta tevékenységet.

Számos alkalommal és helyen elmondtam már, hogy megváltoztam. Erről a hirdetésről nem is tudok” - mondta a lapnak Anna. A hívás után nem sokkal a hirdetés eltűnt az oldalról.