Kelemen Anna fotójával hirdetnek egy szexoldalon

Forrás: Facebook/ Kelemen Anna -
szolgáltatás szex hirdetés Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhősnő képeivel ellátott hirdetés bukkant fel egy híres, szexuális szolgáltatásokat kínáló honlapon.

Kelemen Anna egy jó ideje már felhagyott az ilyesfajta tevékenységével, és az Édes élet sztárjaként folytatta pályafutását. Most azonban ismét felbukkant egy erotikus honlapon, legalábbis egy, a képeivel ellátott hirdetés - írja a Bors.

Forrás: Facebook/ Kelemen Anna

A lap egyik olvasója hívta fel a figyelmet arra, hogy a szőkeség egykori felnőttfilmes keresztnevével, Kelly névvel kínálja valaki a szexuális szolgáltatásokat. Borsos árat kell fizetnie annak, aki szeretné igény bevenni. Egy óra 250 euró, vagyis körülbelül 80 ezer forint. Fél napért pedig 1200 eurót, azaz több mint 370 ezer forintot kér az illető. Az angol nyelvű bemutatkozásból kiderül, hogy csak válogatott, limitált ügyfélkörre hajt a hirdető.

Forrás: Facebook/Kelemen Anna

„Én egy nemzetközi, felső kategóriás escort-lány, magyar playmate és pornósztár vagyok. (…) Nagyon édes vagyok, kiváló társaság minden alkalomra, és üzleti partnerek számára is. Egy érzéki, szenvedélyes lány vagyok, aki imádja a finom urak társaságát. Az ügyfeleim köre válogatott és limitált.” - áll a bemutatkozásban.

Forrás: Facebook/Kelemen Anna

A Bors egy, az oldal működésében jártas ismerőse szerint nem valószínű, hogy valaki visszaélt volna Anna képeivel, mivel a hirdetés felső részén pecsét tanúskodik arról, hogy igazolt fotókról van szó. Kelemen Annát telefonon sikerült elérni a lapnak, aki továbbra is hangsúlyozza, - amit már oly sokszor elmondott - hogy ő már régóta nem végez ilyesfajta tevékenységet.

Számos alkalommal és helyen elmondtam már, hogy megváltoztam. Erről a hirdetésről nem is tudok” - mondta a lapnak Anna. A hívás után nem sokkal a hirdetés eltűnt az oldalról.

Férfiak figyelem: A nők kielégüléséhez ezen az applikáción keresztül vezet az út!http://www.life.hu/intim/20160228-applikacion-mutatjak-be-nok-sajat-magukon-a-kielegites-12-lehetseges-modjat.htmlAnnak ellenére, hogy a szexualitás és a kielégülés egyre kevésbé számít tabunak, még mindig rengeteg nő van, akit a párja nem tud eljuttatni a csúcsra. Ez a hiánypótló applikáció ebben segíthet! IntimThinkstockMeddig tűrsz még? Egy egészségtelen románc bizony árt a lelkednekhttp://www.life.hu/intim/20160224-meddig-tursz-meg-egy-rossz-kapcsolatban-egy-egeszsegtelen-romanc-art-a-lelkednek.htmlA Valentin-napi mámoráradat, a levegőben repkedő szívecskék és a gyertyafényes vacsorák közepette úgy tűnhet, mindenki nyakig úszik a boldogságban. Eljött az ideje, hogy szembenézzünk a valósággal. A párkapcsolat kőkemény meló, tele van hullámvölgyekkel, és amikor ezek túl hosszúra nyúlnak, nem biztos, hogy megéri a küzdelem. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon a saját hiányosságaink okozzák a konfliktusokat, vagy párunk nincs jó hatással ránk? Íme, a figyelmeztető jelek, hogy veszélyben forog a lelki jólléted! IntimThinkstockEzek minden idők legprovokatívabb meztelen sztárfotóihttp://www.life.hu/intim/20160227-ezek-minden-idok-legprovokativabb-meztelen-sztarfotoi.htmlNéhányukat többet látni ruha nélkül, mint felöltözve, de akad köztük olyan is, aki nagy port kavart azzal, hogy ledobta a textilt. Íme, minden idők legprovokatívabb meztelen sztárfotói! Intim--"Nem így képzeltem ezt az egészet" - Jennifer Garner végre megtörte a csendet a dadus-ügybenhttp://www.life.hu/intim/20160227-jennifer-garner-szerint-nem-a-dadajuk-vetett-veget-hazassaguknak-ben-affleckkel.htmlHónapok óta folytak a találgatások arról, valójában mi vetett véget Jennifer Garner és Ben Affleck házasságának. Vajon valóban a dadus-ügy volt az utolsó csepp a pohárban? A gyönyörű színésznő most végre megtörte a csendet és őszintén mesélt a történtekről. IntimAFPLásd a különbséget a probléma, a szándék, az ellenszándék, a körülmény és az akadály között!http://www.life.hu/intim/20160224-pilat-gabor-lasd-a-kulonbseget-a-problema-a-szandek-az-ellenszandek-a-korulmeny-es-az-akadaly-kozott.htmlAz utóbbi időben sokszor olvasom levelekben, vagy hallom a személyes konzultációknál azt a szófordulatot, hogy "Tudod, Gábor, az a probléma, hogy ..." De álljunk is meg itt egy pillanatra, mert nem a "hogy" utáni résszel kellene foglalkozni, ugyanis ott nagyon szerteágazóak a dolgok, hanem inkább a mondat első felével. Ez pedig így hangzik: "az a probléma...." IntimThinkstockFérfiak figyelem: A nők kielégüléséhez ezen az applikáción keresztül vezet az út!http://www.life.hu/intim/20160228-applikacion-mutatjak-be-nok-sajat-magukon-a-kielegites-12-lehetseges-modjat.htmlAnnak ellenére, hogy a szexualitás és a kielégülés egyre kevésbé számít tabunak, még mindig rengeteg nő van, akit a párja nem tud eljuttatni a csúcsra. Ez a hiánypótló applikáció ebben segíthet! IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.