A világ tele van erotikus kalandorokkal: Így óvd meg a szíved tőlük!

Forrás: Thinkstock -
házasság párkapcsolat kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valljuk be őszintén, szeretjük azt az érzést amikor becsap a villám, és végigszalad a gerincünk mentén az a semmihez nem fogható áramütés. Amikor a nő megpillantja az alfahímet, aki mint egy jó kertész, már a reggeli órákban képes úgy benedvesíteni a talajt, hogy be sem kapcsolta az öntözőrendszert. Vagy a férfi, aki egyetlen szemvillanásból megérzi a szolid külső mögött lapuló, vad és buja szolgálólányt és egy nagyot dobban a „szíve".

A szív már csak ilyen. Néha rakoncátlankodik, de ettől még létfontosságú és nélkülözhetetlen szerv marad.

Forrás: Thinkstock

Szóval összejövünk a kertésszel, vagy a szolgálólánnyal, és már az első együttlét alkalmával tervezgeti kezdjük magunkban a boldog és közös jövőnket. Igen ám, de mint kiderül, kalandorunknak családja van. Vagy nincs családja, de házasságban él. Esetleg már nem él házasságban vagy kapcsolatban, csupán valami függésben van az extől.

Száz szónak is egy a vége, ha nem egyéjszakás kalandra vetemedsz, hanem tartósabb kapcsolatra vágysz, és szeretnéd elkerülni az időzített bombákat, akkor ne kezdj olyannal, aki kapcsolatban van.

De olyannal se, aki már nincs kapcsolatban, de elvarratlan szálak fűzik az exhez.

Forrás: Thinkstock

Ezek lehetnek anyagi, érzelmi vagy elnyomásból fakadó függések. Előzőt etikai okból nem javaslom, utóbbiakat pedig technikai okból.

És tudod, a lőtéri kutyát se fogja érdekelni, hogy melyiket pontot vétetted el, garantált fejreállás lesz a zsákutca végén.

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.