Szinetár Dóra megható szavakkal nyilatkozott kapcsolatáról

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
Makranczi Zalán színház szerelem Szinetár Dóra munka kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és Makranczi Zalán még a munkában is csak erősítik egymást. A színházon kívül viszont szigorú beosztás szerint élnek.

Négy évvel ezelőtt egy színházi próba hozta őket össze, ám azóta nem játszottak egy darabban egészen mostanáig. Dóra elárulta, az ő kapcsolatuknak jót tesz a közös munka, és azt sem titkolta, sokat tanul a férjétől - írja a Hot.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

“Változtam is Zalán által” - vallotta be a színésznő a lapnak, és hozzátette, férje más környezetből jött, ezért olyan nagy rálátása van a világra, ami neki kevésbé. Ugyan mindig olyan partnerei voltak, akik kiálltak amellett, amit igaznak gondoltak, Dóra szerint férje mégis más.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

“A legfontosabb, amit megszerettem benne, az a hihetetlen igazságérzete. Rendelkezik egy jól fejlett fészekrakó ösztönnel, ami azt jelenti, ha Dórit ledobnák a Marsra, akkor biztosak lehetünk benne, hogy pár perc múlva kis horgolt terítőcskék lennének mindenhol” - áradozott Zalán szerelméről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.