Arról már korábban is értesülhettünk, hogy Jennifer Aniston és férjének házassága közel sem a legboldogabb. Kapcsolatukban ráadásul nem oldódnak meg a problémák, csak újabbak merülnek fel.

Titkos ceremónián mondták ki  egymásnak a boldogító igent, ám úgy tűnik, mindhiába. A házasság nem oldotta meg a gondjaikat, és a legkevésbé sem tette őket boldoggá. 

Forrás: AFP/Jason Merritt

Problémáik sora azzal kezdődött, hogy Justin Theroux rengeteget dolgozott, és ha akadt egy kis szabadideje, akkor sem foglalkozott Jenniferrel, és nem volt hajlandó megbeszélni a gondjaikat. A színésznő pedig megpróbálta kisajátítani magának férjét, akivel a nyilvános eseményeken úgy bánik, mint egy gyerekkel. 

Justin Theroux és Kristen WiigForrás: Instagram/Justin Theroux

Justin pedig már-már menekült Jennifer elől, és nagyon úgy tűnik, hogy vigasztaló karokra talált. A színész filmjének, a Zoolander 2-nek a forgatásán melegedett össze valakivel az egyik stábtag szerint - írja a Star magazin. A bennfentes elárulta, hogy Justin és Kristen Wiig a film készítése alatt rendkívül jóban lettek, és rengeteg időt töltöttek el egymás társaságában. Valószínűleg a színész ezért is nem szerette volna, ha Jennifer elkíséri őt a munka utakra.