Állítják: fiatal nőt szeret a válófélben lévő Kovács István

házasság Kovács István párkapcsolat válás Kokó ökölvívás sportoló szerelem bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk szerint az olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó egy harmincas éveiben járó, titokzatos hölggyel alkot egy párt immár egy éve.

Mint a Life.hu megírta, Kovács István "Kokó" 22 év után válik feleségétől.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az exsportolóról, akinek házassága a bennfentesek szerint már évek óta megromlott, a Blikk úgy tudja, egy harmincas éveiben járó, csinos hölgy mellett találta meg a boldogságot, akivel immár egy éve alkot egy párt. A lap információi szerint nem ő az első nő Kokó életében, amióta különköltözött feleségétől. A Blikk megkereste Kovács Istvánt, de nem kívánt reagálni a fejleményekre.

Anyaszült meztelenre vetkőzött Olivia Wildehttp://www.life.hu/intim/20160322-olivia-wilde-szineszno-anyaszult-meztelenre-vetkozott-a-bakelit-cimu-sorozatban.htmlA pillanat, amelyet sosem gondoltunk volna, hogy megéljük: egy szál semmiben állt kamerák elé a Doktor House "tizenhármasa," Olivia Wilde. Intim--Ilyen szexisen indulnak a reggelek Alec Baldwin lányánakhttp://www.life.hu/intim/20160324-ireland-basinger-baldwin-modell-egy-szal-fehernemuben-szexiskedik.htmlIreland Baldwin egy szál fehérneműben köszönt be rajongóinak Instagram-oldalán. Intim--Iggy Azalea megmutatta megnagyobbított melleithttp://www.life.hu/intim/20160317-iggy-azalea-rapper-es-enekesno-szexi-fotosorozatban-mutatta-meg-plasztikazott-melleit.htmlA Fancy című sláger énekesnője egy magazin hasábjain mutatta meg magát és újdonsült kebleit lengébb öltözékben. IntimOrigoVV Béci újra megnősült - Videóban üzent rajongóinakhttp://www.life.hu/intim/20160316-vv-beci-young-g-a-valo-vilag-egykori-sztarja-ujra-elvette-feleseget.htmlA Való Világ egykori játékosa egy közösségi oldalára feltöltött videóban árulta el rajongóinak, hogy újra az oltár elé kísérte feleségét, Adriennt. IntimOrigoÚj szerelme mentette meg Gwen Stefanithttp://www.life.hu/intim/20160316-gwen-stefani-enekesnonek-uj-szerelme-blake-shelton-segitett-atveszelni-a-valasat.htmlA No Doubt énekesnője rengeteget köszönhet új párjának, Blake Sheltonnak, aki elmondása szerint sokat segített neki a válását követő nehéz időszakban. Intim--Hány randi után illik ágyba bújni a férfival?http://www.life.hu/intim/20160320-mennyi-ido-utan-illik-eloszor-szexelni.htmlMennyire hat ki a párkapcsolat későbbi alakulására az első szex időzítése? Egy nemrég készített kutatásból kiderült. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.