23 férj, 177 ezer szexpartner és 900 férfi egyetlen alkalommal - Ők a világ legnagyobb férfifalói

szex férfifaló történelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már a múlt hónapban számba vettük a történelem legnagyobb nőcsábászait, itt az ideje, hogy a másik oldalnak is utánajárjunk: kik azok a nők, akik dokumentáltan annyi férfit fogyasztottak el életük során, amennyi másoknak csak a (rém)álmaiban fordulna elő.

A történelem nagy női csábítói

Noha a magánéletükről néhány adaton kívül inkább csak legendákat ismerünk, de a történelem legnagyobb csábítói és férfifalói között mindig említésre kerül az egyiptomi Kleopátra és az orosz Nagy Katalin. Előbbi szépségét és főleg vonzerejét hírhedtté tette a Julius Caesarral folytatott afférja, amikor a római hódítót lényegében a személyes varázsával állította a maga oldalára, megváltoztatva ezzel egy ország sorsát.

Kleopátra és Caesar (képünk illusztráció) Forrás: Dreamstime

Gyereke is született tőle, ahogyan később egy másik római vezértől, Marcus Antoniustól is - korábban pedig szintén voltak pasik az életében: a dinasztiája szokásai szerint például két fiútestvérével is élt házasságban.

Vele szemben Nagy Katalint a források nem írják le különösebb szépségnek, ám annál nagyobb étvágyúnak. A német származású cárnő lényegében puccsal szerezte meg a hatalmat a férjétől (akivel már előtte is rendszeresen csalták egymást), majd évtizedeken át a trónon tudott maradni felvilágosult uralkodása és kiterjedt európai kapcsolatai révén. Eközben mindig volt egy állandó (rendszerint fiatalabb) szeretője, aki a lakosztálya alatt élt, és titkos lépcsőn járt fel hozzá. A kijelölt szerető személye gyakran cserélődött, de mindig busás jutalommal bocsátotta el az előzőt is.

II. Nagy Katalin Forrás: Wikipédia

Emellett vélhetően udvarhölgyével és legjobb barátnőjével is szexuális viszonya volt.

Linda Wolfe, a férjfaló

A 71 éves nagymama összesen 23 férjet fogyasztott el élete során, ezzel pedig jelenleg ő a világrekorder a műfajban. Az első házasságát 16 évesen kötötte, aztán annyira megtetszett neki a dolog, hogy nem tudott leállni a magát "romantikafüggőnek" tartó nő. A férjei között akadt félszemű börtönlakó, két meleg és két hajléktalan férfi is (azt nem tudjuk, meleg hajléktalan volt-e).

Linda Wolfe, amint képeket tart korábbi férjeiről Forrás: Northfoto

Az egyik férjével háromszor házasodott össze - micsoda meglepetés: épp azzal, aki szerinte a legjobb volt az ágyban. Az utolsó férje hozzá hasonló hajlamokkal bírt: Wolfe volt a 29. felesége. Viszont az ő halála óta, már évek óta egyedülálló a férjfaló nagymama, szóval itt a lehetőség!

A legtöbb férfi - egyetlen alkalommal

Nem meglepő módon ebben a vonatkozásban egy pornószínésznő tartja a világrekordot: a felnőttfilmes világban csak gangbangnek nevezett műfaj koronázatlan királynője Lisa Sparks, aki 2004-es varsói Eroticon kiállítás és Harmadik Gangbang Világbajnokság (ezek szerint van ilyen is...) keretében a kamerák előtt összesen

919 darab sorban álló férfival szexelt. Nála már csak Victoria Givens rekordja a durvább, aki ugyanezt „csak” 101 férfival művelte, viszont anális úton.

Lisa Sparks és Victoria Givens Forrás: Wikipédia

A hollywoodi rekorderek

Hollywood mindig is híres volt a szabados életvitelt folytató hírességeiről, akiknek az ügyeit persze a bulvárújságok is előszeretettel nagyítják fel. Arról természetesen nem rendelkezünk adatokkal, hogy ki tartott a legtöbb férfi szeretőt az álomgyárban, de arról igen, hogy az errefelé szintén könnyen jövő, könnyen menő házasságok terén mi a helyzet.

Gábor Zsazsa Forrás: AFP

Nos, dagadhat a keblünk a honfiúi büszkeségtől: Gábor Zsazsa a csúcstartó a maga kilenc frigyével - amelyek közül az egyik csak egyetlen napig tartott, és utólag érvénytelenítették. Viszont ez épp elég ahhoz, hogy megelőzze vele a második helyen nyolc férjjel álló Elizabeth Taylort.

Louise és Martine Fokkens, az ikerkéjnők

A két holland öreg hölgy 70 felett jár, ikertestvérek és a karrierjük is közös volt: prostituáltként dolgoztak mintegy 50(!!!) éven át Amszterdam vörös lámpás negyedében. (Ez ám a szakmai elhivatottság.) Egy velük készült interjúban azt vallották, hogy ez idő alatt

355 000 férfival feküdtek le. Nem kell megijedni a nagy számtól - ez együtt értendő, és így az fejenként már csak 177 500...

Louise és Martine Fokkens Forrás:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.