8 ok, amiért ne sajnáld, hogy szingli lettél

Forrás: giphy.com -
szingli öröm magány hobbi élvezet szakítás egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy világ tört össze benned a szakítás miatt? Lásd a fáktól az erdőt és gondolj bele mennyi dolog változik az életedben mostantól pozitív irányba!

1. Nincs ütemterv vagy „kötelező” találkozó, amiről késhetsz.

2. Nem kell elrejtened a valódi érzéseidet. Bármikor nézheted a kedvenc limonádé sorozatodat vagy viselheted a tini pólódat anélkül, hogy bárki megszólná az ízlésedet.

Forrás: giphy.com

3. Az erő veled van! Na látod, magadtól is ki tudsz nyitni egy dunsztos üveget.

4. A családi összejövetelek alkalmával nem te leszel a fő beszédtéma.

5. Nem csak a saját emberi kapcsolataidat tudod újraéleszteni, de meg tudod magadnak fogalmazni milyen emberre is van szükséged hosszútávon.

6. A tested szőrtelenítése mostantól nem élvez akkora prioritást.

Forrás: giphy.com

7. Azzal töltöd a szabadidődet, amivel valóban szeretnéd – miközben akár komfortos nagymama bugyit is viselhetsz.

8. „Az vagy, amit teszel”-alapon működhetsz, minden olyan dolgot kipróbálhatsz, amire előtte nem volt lehetőséged, valamint hódolhatsz a kedvenc hobbijaidnak is.

5 nő a moziból, akinél életforma a függetlenség

A nemrég mozikba került Kész katasztrófa főszereplőnője elhivatott szingli, és nem ő az első: az utóbbi években már a filmvásznon is megjelentek azok a női karakterek, akiknél az egyedülállóság (és gyakran a poligámia) elvi kérdés. Cikkünkben bemutatjuk az öt legemlékezetesebbet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.