Damu Edina: "Roland állapotosan is megpofozott és leköpött"

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo -
Damu Roland verés ütés NANE bántalmazás Damu Edina állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Damu család körül kialakult botrány tovább kígyózik, most Edina azt állítja, hogy a színész többször is megverte őt, sőt akkor is kezet emelt rá, amikor már áldott állapotban volt.

Edina szerdán azzal okozott ijedséget édesanyjának, hogy eltűnt, miután öngyilkossággal fenyegetőzött. Amikor előkerült, férje azt mondta, hogy csupán hisztiről volt szó. Damu felesége azonban most azt állítja, hogy a színész bántalmazta őt – írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu - Origo

„Amikor először bántalmazott, még nem voltam terhes, de anyukám tanúsíthatja: úgy megütött, hogy két hétig a monoklik miatt nem mertem utcára menni. Nem vetettem látleletet, mert nem akartam, és most sem akarom bajba sodorni Rolandot. Mondtam neki: megbocsátok, csak mondja meg, miért emelt rám kezet. Veszekedtünk, de egy nyolcvankilós férfit semmi sem jogosít fel arra, hogy egy ötvenkilós nőt bántson" – mondta Edina.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Állapotosan is megpofozott és leköpött, ezért majdnem fél éve nem is aludtunk együtt. Hibás vagyok én is, de becsapva érzem magam! Bár mindig kitartottam Roland mellett, a gyerekünket nem akarom nála tudni, még akkor sem, ha magzati veszélyeztetés miatt a gyámhatóság tőlem elveszi Maját".

Damu állítja, nem bántotta asszonyát: „Soha egy ujjal sem bántottam Edinát: nem vagyok hülye, októberig feltételesen vagyok szabadlábon. Ha bántottam, miért nem jelentett fel? Mert nincs bizonyíték, mert hazugság. Arról viszont van rendőrségi jegyzőkönyv, hogy a kedves feleségem a saját anyjának támadt késsel, én álltam közéjük" – mondta higgadtan Damu.

Amennyiben családi erőszak áldozata vagy, fordulj bizalommal a NANE szervezetéhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.