Vajon mire gondolnak a férfiak az első randin?

Forrás: giphy.com -
vélemény Gondolat férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szex, szex, és szex - gondolhatnánk. Ám egy kutatás szerint, hozzánk hasonlóan ők is az apró jeleket keresik, hacsak nem azon kapjuk őket, hogy miközben mesélünk, a tekintetük szép lassan a dekoltázsunkra vándorol. Ha ez így van, akkkor az első mondat lép érvénybe...

"Túl sokat mosolyog, de ez vajon milyen mosoly?"

A fiút nem az érdekli, milyen hangosan nevetsz a poénjain, hanem azt fürkészi, hogy a mosolyod igazi-e vagy csak udvariasságból nevetgélsz.

Forrás: giphy.com

"Mit néz ennyire?"

Amikor épp nem vele szemezel, akkor az ő fejében is megfordul, hogy merre, és miért kalandozik a tekinteted. Zárd ki a külvilágot és figyelj jobban, ha tényleg érdekel a randipartnered!

Forrás: giphy.com

"Milyen a sminkje?”

Ezt is kétféleképpen is értheti: „Hű, de szexi tekintet!” vagy „Az ég szerelmére, ezt eléggé túlzásba vitte!"

Forrás: Várady Polett/Life Network

"Miért érintett meg?”

Egy pasi akarva-akaratlanul is keveredett olyan helyzetekbe, amikor félreértették a nő jelzéseit, azóta pedig óvatosan kezelik az efféle szituációkat. Kétségek között vergődve kérdezik magukban, hogy miért érinthetted meg egy poén után: Azért mert valóban tetszik, vagy ez csak egy aranyos belépő a részedről a barát zónába.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

"Jesszus, mi van rajta?"

Hasonlóan a sminkhez, ebben az esetben is két verzióról lehet szó: Hogyan juthatott eszébe ezt felvenni? vagy „Mennyire dögös ebben a szerelésben!"

Forrás: giphy.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.