Romantikus randikkal akarja megmenteni házasságát Victoria és David Beckham?

David Beckham házasság Malibu randi Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legismertebb házaspárja Malibu mesés tengerpartján romantikázott a hétvégén. A jelek szerint mindent megtesznek, hogy megmentsék a kapcsolatukat. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, válságban van a sztárpár házassága. Az ok, hogy mindketten túl elfoglaltak, így nincs idejük a másikra. Bár a hírt eddig még egyikük sem erősítette meg, a család közeli barátai szerint Victoria és David romantikus randevúkkal próbálja újra fellobbantani a lángot - írja a Daily Mail.

A párt nemrég Malibu egyik népszerű éttermében sikerült lencsevégre kapni, ahol gyermekeik nélkül tartózkodtak. A hírek szerint az idilli randevú több órán keresztül zajlott, és mindketten nagyon élvezték egymás társaságát. Reméljük, hogy minél előbb sikerül rendbehozni a felmerült problémákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.