Khloe Kardashian elmesélte, hogyan vesztette el szüzességét

Forrás: AFP/Robin Marchant -
elvesztés szex szüzesség Khloe Kardashian intim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár őszintén vallott arról, milyen élmény volt számára az első szexuális együttlét, amire 15 éves korában került sor.

A szüzesség elvesztése nem a legkellemesebb élmény, a celebnek sincsenek róla túlságosan pozitív emlékei. Khloe saját honlapján tette közzé, hogyan élte meg az első intim együttlétet.

Forrás: AFP/Robin Marchant

“A szüzesség elvesztése nem vicces. Furcsán érzed magad, félsz, fáj és nem tudod, hogy mi fog történni” - kezdte a celeb. “15 éves voltam, egy idősebb sráccal történt, aki már nem volt szűz. Nem igazán emlékszem, hogy fájt-e, de arra igen, hogy egyszerűen csak túl akartam esni rajta” - ment bele a részletekbe Khloe, aki azt is elárulta, hogy évekig nem volt orgazmusa.

Forrás: Northfoto

“Arra ne is számíts, hogy az első alkalommal eljutsz a csúcsra, nekem az első néhány év alatt sem sikerült. Azt sem tudtam, hogy mi az az érzés, amíg nem volt orgazmusom” - mesélte a sztár, akiről az is kiderült, hogy 12 éves kora körül csókolózott először, az első nagy szakítása pedig 17 éves korában történt. Atlantába repült, hogy meglátogassa a fiút, ám az nem jelent meg a reptéren - Írja a Just Jared.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.