Először jelent meg egy párként Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley Cyrus fotó sztárpár Liam Hemsworth randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár egy Los Angeles-i étteremben romantikázott együtt Liam két testvérével, és egyikük feleségével. A hírek szerint az énekesnő így szeretne visszakerülni szerelme családjába. 

Miley Cyrus és Liam Hemsworth évekig hol együtt, hol külön voltak, így nehéz volt követni a kapcsolatuk alakulását. A beharangozott eljegyzés után nem sokkal a pár szakított, és hosszú ideig inkább másokkal randevúztak. Januárban viszont mindketten megerősítették, hogy újra együtt vannak, és akár még az idén oltárhoz is állhatnak. A bejelentés óta először jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt - írja a Daily Mail.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng Lese Rmla Spot

Az énekesnő önmagához képest sokkal visszafogottabban öltözött fel, és a hírek szerint a viselkedése is merőben eltért az eddig megszokottól. A párhoz csatlakozott még Liam két testvére, Chris és Luke Hemsworth, valamint Luke felesége, Samantha is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.