5 dolog, ami miatt még jobban beléd esik a pasid

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat férfi szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogadd meg őket, és láncold magadhoz örökre a szerelmedet!

Meg tudod nevettetni

Amit annak idején Marilyn Monroe is megmondott, az a srácok esetében is igaz: ha meg tudsz nevettetni egy nőt, akkor bármit meg tudsz vele tenni. A férfiak pontosan ugyanígy működnek.

Forrás: Thinkstock

Ha hosszú időt külön kell töltenetek

A távolság miatt csak még közelebb kerültök egymáshoz. Ilyenkor jön rá, mennyire hiányzol mellőle.

Észbontó orgazmusban részesíted

Bár a mondás szerint minden férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út, mi ezt kiegészítenénk még azzal, hogy a péniszét sem érdemes elhanyagolnod, ha magadba akarod bolondítani a férfit. Hogyan fogj hozzá? Íme, a Life.hu tippjei.

Forrás: Dreamstime

Egy nagy veszekedés után

Nem azt mondjuk, hogy állandóan veszekedned kell vele ahhoz, hogy még jobban beléd szeressen a pasid, ám látni azt, hogy képes vagy szembeszállni vele azért, hogy jobb legyen a kapcsolatotok, igazán felemelő érzés lehet neki is – ez azt jelzi számára, hogy ő fontos neked.

Ha van egy olyan tökéletes randinapotok

Amikor minden pont úgy alakul, ahogyan azt elterveztétek: séta a parkban, vacsora, mozizás, esetleg otthoni filmnézés az ágyból... Lehet, nem is terveztétek el, mégis remekül éreztétek magatokat egymás társaságában.

Fiatal színésznő mellett vigasztalódik Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/intim/20160412-brooklyn-beckham-sztarcsemete-chloe-grace-moretz-szinesznovel-jar.htmlA hírek szerint a 17 éves sztárcsemete világhírű mamája, Victoria Beckham is nagyon kedveli fia választottját, akivel korábban már volt dolga a fiatal szívtiprónak. Intim--Ugrott a válás? Exférjétől terhes a válófélben lévő Megan Foxhttp://www.life.hu/intim/20160413-megan-fox-szineszno-egykori-ferjetol-brian-austin-greentol-varja-harmadik-gyermeket.htmlA színésznő és egykori férje, Brian Austin Green folyamatban lévő válása a hírek szerint csúszni fog: Megan Fox ugyanis tőle várja harmadik gyermekét. Intim--Máris rátalált a szerelem a válófélben lévő Drew Barrymore-rahttp://www.life.hu/intim/20160412-drew-barrymore-szineszno-chris-miller-producerrel-randizott.htmlMég csak néhány napja jelentette be szakítását, a Charlie angyalai és Az 50 első randi színésznője a hírek szerint már új férfi mellett vigasztalódik. Intim--5 furcsa történet szexmunkásoktólhttp://www.life.hu/intim/20160405-5-furcsa-tortenet-szexmunkasoktol.htmlA Reddit közösségi oldal néhány felhasználója állítja, hogy korábban, avagy jelenleg is a szexiparban dolgozott, ahol történt vele néhány bizarr dolog. A Life.hu összegyűjtötte a legfurcsábbakat. IntimOrigoMeztelenül élvezi a hullámokat Palvin Barbi modell barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160404-stella-maxwell-modell-palvin-barbara-baratnoje-meztelenul-pozol-a-tengerben.htmlStella Maxwell újra bevetésen: a Victoria's Secret modell ismét egy szál semmiben köszönt be Instagram-oldalán a követői legnagyobb örömére. Intim--Kasza Tibi: "Akkor tudok igazán szárnyalni, ha Manó a közelemben van"http://www.life.hu/intim/20160401-kasza-tibi-enekes-akkor-tud-igazan-szarnyalni-ha-a-szerelme-a-kozeleben-van.htmlAz énekes hamarosan új szerepben próbálhatja ki magát A Nagy Duett című műsornak hála, és ebben nagy segítségére lesz barátnője, Andrea is. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.