Szívszorító! Ezért borotválta le haját esküvőjükön a menyasszony

Forrás: Struth Photography -
betegség halál esküvő adománygyűjtés hasnyálmirigy szerelem rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joan és Craig Lyons gyerekkoruk óta ismerik egymást, azután döntöttek a házasság mellett, hogy a férfi bevallotta, egész életében szerelmes volt nőbe.

Rengetegen segítettek adományokkal, vagy munkával a párnak, hogy megszervezhessék az esküvőt. Joan és Craig Lyons 27 éve ismerik egymást, már gyerekkorukban is nagyon jó barátok voltak.

Forrás: Struth Photography

A férfi egy alkalommal összeszedte a bátorságát és bevallotta, hogy egész életében szerelmes volt a nőbe. Ezután döntötte el a pár, hogy összeházasodnak. Gyorsan szervezték meg az esküvőt, a férfi ugyanis halálos beteg, hasnyálmirigyrákban szenved. Esküvőjük nemcsak egy ünneplés volt, hanem adománygyűjtés is egyben.

Forrás: Struth Photography

“Az esküvői bulink egyben egy adománygyűjtési ünnepség is lesz, ahol leborotválom a hajamat, hogy így fejezzem ki tiszteletemet a leendő férjem iránt, és mindenki iránt, akinek életét korlátozza ez a betegség” - írta Joan az esküvőjükről, amire április 15-én került sor.

Hódi Pamela: "Az ő szerelme attól függ, hogy a mérleg mit mutat, ha ráállok"http://www.life.hu/intim/20160418-hodi-pamela-bekri-krisztian-parja-kiakad-amikor-ele-toltak-a-hazassagi-szerzodeset.htmlBerki Krisztiánék házassági szerződésében kilók és testtömegindexek is szerepelnek. Na de mi van akkor, ha Pamela hűtlenségen kapja párját? IntimOrigoVajna Timi forró nadrágban élvezi Kaliforniáthttp://www.life.hu/intim/20160418-vajna-timi-kaliforniaban-rovidnadragban-es-meresz-felsoben-fotozkodott-instagramon-tette-kozze-a.htmlElképesztően dögös alakját nem is takargatja Timi, sőt, olyan öltözéket választott, ami nem sok mindent hagy a képzeletre. IntimOrigoKovács András Péter őszintén elmondta, mit gondol a szingliségrőlhttp://www.life.hu/intim/20160418-kovacs-andras-peter-humorista-a-szinglisegrol-beszelt.htmlA stand upos a tőle megszokott humorral figurázta ki a szingliket. IntimOrigoDe édes! Így vallott szerelmet Victoria Beckhamnek férje, David Beckhamhttp://www.life.hu/intim/20160418-david-beckham-exfutballsztar-szerelmet-vallott-victoria-beckhamnek-instagramon.htmlAz exfutballsztár sorai bebizonyították, miért fog még jó sokáig tartani házassága az egykori Spice Girls-taggal. Intim--Jennifer Aniston teljesen összeomlott – Ennek a házasságának is vége?http://www.life.hu/intim/20160417-jennifer-aniston-rajtakapta-justin-therouxot-ahogy-titokban-az-exevel-folytat-telefonbeszelgetest.htmlHa hinni lehet a legfrissebb híreknek, bizony Jennifer Aniston jelenlegi házassága sem lesz tartós. A színésznő ugyanis rajtakapta férjét, amint az exével folytat igen bensőséges telefonbeszélgetést. Teljesen összeomlott. Intim--Less be Princess Almightly, a cuki domina mocskos szexualitással átitatott világába!http://www.life.hu/intim/20160417-a-japan-cukisag-kultura-a-kawaii-a-dominak-vilagaban-is-helyet-kapott.htmlA japán cukiság kultúra, vagyis a kawaii egy egészen elképesztő helyre is beférkőzött, méghozzá a dominák világába. Ismerd meg Princess Almigthy cukisággal átitatott, de annál mocskosabb világát! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.