Egy hét alatt ment tönkre Muri Enikő kapcsolata?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő esküvőszervezés színésznő párkapcsolat Muri Enikő menyasszony énekesnő vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő mindössze néhány nappal egy párkapcsolatáról tett nyilatkozata után jelentette be a hírt, miszerint szakítottak vőlegényével. Mi romlott el ilyen gyorsan?

"Ellustultunk, elfáradtunk" - így fogalmazott Muri Enikő az interjújában, amelyben ország-világ előtt bejelentette: felbontották a jegyességet párjával, és úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A fiatal énekesnő, akit tavaly májusban jegyzett el kedvese, egy április 4-i tévéműsorban még meghatottan beszélt a lánykérésről, néhány nappal később azonban már a szakításukról cikkeztek a lapok. Enikő és párja az esküvőszervezés kellős közepén döntöttek a különválás mellett.

Mégis egyre inkább érlelődött bennem a gondolat, s egyszer csak el kellett mondanom, hogy nem vagyok boldog eb­ben a kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.