Muri Enikő mindössze néhány nappal egy párkapcsolatáról tett nyilatkozata után jelentette be a hírt, miszerint szakítottak vőlegényével. Mi romlott el ilyen gyorsan?

"Ellustultunk, elfáradtunk" - így fogalmazott Muri Enikő az interjújában, amelyben ország-világ előtt bejelentette: felbontották a jegyességet párjával, és úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A fiatal énekesnő, akit tavaly májusban jegyzett el kedvese, egy április 4-i tévéműsorban még meghatottan beszélt a lánykérésről, néhány nappal később azonban már a szakításukról cikkeztek a lapok. Enikő és párja az esküvőszervezés kellős közepén döntöttek a különválás mellett.

"Ki­csit önzők voltunk mind a ketten, el­mentünk egymás mellett. Már úgy is éltünk, mint a házasok, mindent megosztottunk, kívül-belül is­merjük egymást.Mégis egyre inkább érlelődött bennem a gondolat, s egyszer csak el kellett mondanom, hogy nem vagyok boldog eb­ben a kapcsolatban.Szörnyű volt a felismerés, mert ko­rábban egy életre terveztem Karesszal" - nyilatkozta akkor Enikő, aki a napokban egyedül vágott neki a világnak.