Muri Enikő szakított az esküvő előtt

Forrás: Facebook/Muri Enikő -
párkapcsolat Muri Enikő szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég még az esküvőre készült lázasan Enikő, de a házasságra már nem fog sor kerülni. Enikő, és egykori vőlegénye, Károly három hete szakítottak.

Mindenkit meglepett Muri Enikő szakításának híre, hiszen soha nem beszéltek arról, hogy bármi problémájuk lenne. Megpróbálták rendezni a gondjaikat, de nem sikerült. Enikő tette meg a végső lépést, mert beismerte, hogy ő már nem boldog ebben a kapcsolatban.

Forrás: Facebook/Muri Enikő

Enikő egy hosszú hétvége előtt vallotta be párjának is, hogy nem tudja tovább folytatni. Utazást terveztek, de az énekesnő saját bevallása szerint nem tudta volna elképzelni, hogy együtt töltsenek három napot, ezért sort kerített a beszélgetésre. Egy ideje már érlelődött Enikőben a gondolat, de nagyon nehéz volt beismerni, hogy nem működik a kapcsolat.

“Szörnyű volt a felismerés, hiszen Karesszal korábban egy életre terveztem. Azáltal, hogy tönkretettem az álmait, az enyémek is tönkrementek"

- mondta Enikő a hot! magazinnak, próbáltak változtatni, de nem sikerült. "Ellustultunk, elfáradtunk. Kicsit önzőek voltunk mind a ketten" - vallotta be az énekesnő. Hozzátette, hogy ez most mindkettőjük számára nehéz időszak, de a történtek ellenére támogatni fogja egykori párját. “Akármi is történt, szeretem ezt a fiút, becsülöm és tisztelem. Bármibe, amibe belefog, támogatni fogom” - árulta el Enikő, aki most nem keres kapcsolatot, inkább magára koncentrál.

Egy biztos: most egy ideig senkit nem szeretnék magam mellett.

Nem vágyom felelősségre, kötöttségre, csak arra, hogy összerakjam a széthullott kockákat az életemben” - szögezte le Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.