Szecsődi Kari azzá a nővé vált, aki mindig is szeretett volna lenni

"Forrás: Faluhelyi Fanni/Life.hu " -
Szecsődi Kari videó transzneműség énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szecsődi Kari három év után ismét kamera elé állt. Az énekes mesélt a nővé válásának útjáról, első szerelméről és arról is, hogy mit szeretne elérni új klipjének megjelenésével.

Szecsődi Kari még 2008-ban tűnt fel Megasztárban Szecsődi Károlyként, de azóta már hosszú szőke hajjal és női ruhákban szerepel legújabb klipjében. Szecsődi Kari szerint az önmaga megtalálásához vezető út hosszú és rögös volt, de most már úgy érzi, hogy azzá a nővé vált, aki mindig is szeretett volna lenni.

Szecsődi Kari megrázta – Így twerkel a transznemű díva

Hormonkezelések hosszú sorozata, majd mellműtéte után Szecsődi Kari végre igazi dívaként élvezheti nőiességét. Figyeld, hogy mozgatja a popóját!
Rúzsa Magdi kedveli a bazi nagy lagzikathttp://www.life.hu/sztarok/20160420-ruzsa-magdi-enekesno-es-zseda-enekesno-kedveli-a-bazi-nagy-lagzikat.htmlA gyönyörű énekesnővel egy filmbemutatón futottunk össze, ahová párja is elkísérte. TV + Sztárok--Profi elsősegélynyújtó lett Istenes Bencébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-istenes-bencebol-az-rtliin-futo-hagyjal-fozni-cimu-musorban-profi-elsosegelynyujto-lett.htmlA műsorvezető remek apuka lesz, hiszen bebizonyította, ha elvágja a kezét egy gyerek, azonnal tudja, mit kell tennie. TV + Sztárok--Farm Sándor magát hibáztatja bajtársai haláláérthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-farm-sandor-nyugalmazott-tuzolto-magat-hibaztatja-kollegai-halalaert-akik-a-muegyetemi-tuz-oltasanal.htmlAz RTL Klub műsorának kiesője, a nyugalmazott tűzoltó a mai napig nem tudja megbocsátani magának, hogy három kollégája életét vesztette egy tűzesetnél. TV + SztárokOrigoJared Leto is a Coachellán pöröghttp://www.life.hu/sztarok/20160418-jared-letot-is-elkaptuk-a-coachella-fesztivalon.htmlJared Leto is ellátogatott a neves Coachella zenei fesztiválra, ráadásul a testvérével együtt. TV + Sztárok--Farkasházy sem áll már szóba Verebesselhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-farkashazy-tivadar-sem-all-szoba-verebes-istvannal-a-heti-hetes-utan-haromszor-rugott-bele-mar-nem.htmlA színész-rendező magára haragította egykori kollégáit. Korábban Hernádi Judit vallotta be, hogy nem beszélnek már egymással, kiderült, hogy Farkasházy Tivadar sem tartja már vele a kapcsolatot. TV + Sztárok--Apás szülés volt Majkáéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-majka-a-legkisebb-babajukrol.htmlA büszke apuka, Majka a Life.hu riporterének mesélt második kisfia, Olivér születéséről. Azt is elárulta, milyen nemű babát szeretne harmadiknak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.