24 éven át kitartottak egymás mellett jóban és rosszban. A januárban elhunyt énekes özvegye, Iman Abdulmajid megosztotta, hogyan sikerült megőrzniük szerelmüket ennyi éven át.

Iman Abdulmajid Oprah Winfrey még korábban felvett, ám csak a napokban megjelent folytatásos sorozatában beszélt hosszú házasságuk titkáról.

Forrás: AFP/2005 Getty Images/Evan Agostini

Amikor otthon vagyunk, akkor csak David és Iman vagyunk. Senki más - szögezi le a szomáliai modell, aki januárban veszítette el férjét, David Bowie-t. Szerintem egy hosszú házasság titka elsősorban az időzítés. Az életed megfelelő idejében kell lenned jókor, amikor készen állsz egy örök ideig tartó házasságra, hogy ez legyen az elsőszámú dolog az életedben - tette hozzá Iman, aki szerint ha a karrier fontosabb, mint a házasság és a gyerek, akkor inkább ne adjuk tervezzünk esküvőt, mert nem fog jól elsülni. 

Emlékezzünk David Bowie-ra - Íme, 5 dal, amit imádtunk tőle
A legenda tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket 69 éves korában. Pályája során számtalan felejthetetlen slágert adott ki, melyek közül kiválasztottuk az öt legemlékezetesebbet. Íme, az általunk legjobban kedvelt dalai: kattints ide!