Randioldal több mint egymillió felhasználójának szexuális fantáziája talált gazdára

Forrás: Thinkstock -
szexuális fantázia szex online társkeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaly feltört, kizárólag szép embereknek szóló randioldalról ellopott adatokat vásárolta meg egy ismeretlen cég.

Szexuális preferencia, e-mail cím, jövedelem. Ez csak néhány példa azok közül az adatok közül, amit tavaly sikerült ellopniuk az elit társkereső oldalról. Ezeket a személyes és egyben rendkívül kényes adatokat most sikerült is eladni egy ismeretlen cégnek.

Forrás: Thinkstock

Több mint 1 millió felhasználóról derülhetnek ki olyan titkok, amiket nem feltétlenül szeretne a nagy nyilvánosság elé tárni, ráadásul zsarolásra és megvesztegetésre is használhatóak a megszerzett információk. A BeautifulPeople.com tulajdonosa elmondta, tudnak az esetről és már értesítették is az érintetteket. Az oldal azzal vált különlegessé, hogy kizárólag szép emberek regisztrálhattak, köztük voltak hírességek, tévés személyiségek is. A tulajdonos hangsúlyozta, nem történt újabb feltörés, ezek az adatok a tavaly bejelentett hekkelésből származnak. Hozzátette, hogy sajnos nem tehetnek semmit, az ismeretlen megvásárló cégen múlik, hogy mihez kezd az adatokkal - írja a Forbes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.