Amióta világ a világ, nem hagyja nyugodni az emberiséget az ideális méretű pénisz kérdése. Egy friss kutatás során kiderült, mennyire egyeznek az elvárások és a valóság.

Hiánypótló kutatást készített a Dr. Ed nevű online egészségügyi magazin. A felmérés során több mint 2000 embert kérdeztek meg arról, hogy mit gondolnak, mekkora egy pénisz, illetve  mekkorának kellene lenniük.

Forrás: Thinkstock

A kutatás eredményei alapján arra jutottak, az Egyesült Királyság lakóinak sokkal alacsonyabbak az elvárásaik, mint a többi nemzetnek: míg az európai országokban átlagosan 14,2 centiméteresnek gondolják az ideális péniszt, addig a briteknél 12,4 centi az optimális. A legkritikusabbak a lengyelek: szerintük 17,3 centiméteresnek kellene lennie az ideális pénisznek, amelyeket a valóságban átlagosan 15,7 cm hosszúnak vélnek.

Továbbá az is kiderült, hogy a férfiak elvárása sokkal nagyobb, mint a nőké: míg a hölgyek 13,8 cm-esnek gondolják egy átlagos pénisz méretét, miközben 15,8 lenne számukra az ideális, addig a férfiak 14,1-re tippelték a hímvesszők valós méretét, miközben 16,6 cm-esnek kellene lenniük. 

Így végeztek a magyar férfiak a világ pénisztérképén
Büszkék lehetnek magukra a magyar férfiak: a világ pénisztérképe nyomán nyilvánosságra került adatok alapján igen jó adottsággal rendelkeznek kis hazánk fiai. Részletekért kattints ide!