8 dolog, amit minden szerelmespár csinál – és minden szingli utál

Forrás: Dreamstime -
fénykép szerelmespár szingli párkapcsolat szerelmes együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem szép dolog, de olyankor az ember hajlamos elfelejteni, hogy a párján kívül más is a világon van. Ennek igencsak feltűnő jeleit pedig a szinglik is észreveszik...

Fényképek

A külvilágot milliónyi, ugyanabból a szögből és ugyanabban a ruhában lőtt képpel akarják meggyőzni arról, hogy ők a tökéletes pár. Ennek ékes bizonytéka, hogy már saját személyis fotósuk van, nem beszélve a különböző színű szelfi botjaikról.

Forrás: Dreamstime

Nyali-fali

Nyilvános helyeken annyiszor csókolóznak, hogy leginkább mindenki szobára küldené őket.

Eltűnés

Akármennyire is ígéri a barátnőd, hogy nem fogja a barátait hanyagolni a kapcsolata mellett, ezt sajnos csak rövid ideig tudja betartani. Így nem meglepő, ha sosem ér(nek) rá, amikor keresed őt.

Gyertyatartó

Ez a szerep jut neked, amikor közös programot szerveztek. Bizonyos idő elteltével tényleg kényelmetlen lesz, amikor ott ülsz velük, miközben ők vadul csókolóznak és egymás combját taperolják. A helyzethez hozzátartozik, hogy

gyakorlatilag összenőttek és mindent együtt csinálnak

Forrás: Dreamstime

Többes szám

Minden témában a „mi” szó jelenik meg, a barátnőd sosem a saját véleménye alapján nyilatkozik vagy foglal állást.

Túlságosan nyitott

Olyan elánnal és részletességgel taglalja neked a szexuális életét, mintha veled csinálná. Egy ilyen beszélgetés alkalmával bárki megtudhatja, hogy Jóska milyen pózban és hányszor okozott neki orgazmust.

Párkapcsolati tanácsok

Hirtelen mindketten annyira érettek lesznek, hogy komplett párterápiát is vállalnának. Ha érdekel, ha nem, kioktatják a népet arról, hogyan is működik egy egészséges, orgazmusokkal teli kapcsolat.

Forrás: Dreamstime

Becenevek

Cuki vagy nyálas, ahogy szőrmóknak, édinek vagy cicusnak szólítják egymást? Ezt minden szingli maga döntse el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.