Az örökké forró kapcsolat titka - Nem nehéz, tanuld meg!

Forrás: Dreamstime -
szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindketten borzasztóan elfoglaltak vagytok? Íme néhány tipp, hogy a szerelmetek akkor is lángoljon, ha úgy tűnik, hogy nincs rá idő.

A naptárad tele kötelező vacsorákkal, a mosogatóban áll a szennyes, holnap is négykor kelsz, hogy el tudj menni edzeni munka előtt? Ha ismerős a helyzet, akkor te bizony elfoglalt nő vagy. A pasid pedig valószínűleg hozzád hasonló, állandóan dolgozó üzletember. Fontos, hogy egymásra is szakítsatok elég időt, és ne feledkezzetek meg arról, hogy az együtt töltött idő mindennél fontosabb.

Forrás: Dreamstime

1. Találjatok közös hobbit!

Mindegy, hogy golfozni szeretnétek együtt, vagy csak egy sorozatot megnézni, hetente legalább egy vagy két nap űzzétek közösen ezt a tevékenységet! Sose tegyétek egymás nélkül, legyen ez a páros szokásotok!

2. Hozzátok össze a baráti társaságokat!

Ha nincs idő külön elmenni neked a lányokkal, neki a fiúkkal, egy nagy csapatban találkozzatok, így vele is töltesz időt, és a barátokkal is.

3. A szex sose maradjon ki!

Azt ne mondd, hogy nincs legalább vasárnap időtök egymásra. A szex fontos része egy kapcsolatnak, akár a reggeli zuhany alatt, akár a szombati híradó alatt tudtok közelebb kerülni egymáshoz.

Ilyen egy fülledt fétispartiba csöppenni http://www.life.hu/intim/20160507-ilyen-egy-fulledt-fetispartiba-csoppenni.htmlMaszkok, láncok, bilincsek... A fétisszexet csak azok érthetik meg igazán, akik a részesei voltak legalább egyszer. Intim--10 kép, amitől tuti beindulsz ma!http://www.life.hu/intim/20160507-10-kep-amitol-tuti-beindulsz-ma.htmlMi mással is lehetne egy ilyen napfényes és szép hétvégi napot jobban feldobni, mint egy kis erotikával? IntimOrigoMicsoda?! Hódít a fenékmotorcsónakozás - Így kell csinálnihttp://www.life.hu/intim/20160507-igy-kell-fenekmotorcsonakozni.htmlEl sem fogod hinni melyik az új szex trend. Hallottál már a popsi motorcsónakozásról?Intim--3 meglepetés, aminek minden pasi örül az ágyban http://www.life.hu/intim/20160505-harom-szexi-ajandek-mellyel-elvarazsolhatod-a-parodat-szexi-ajandekok.htmlSzeretnéd meglepni a párod, de már unod a dögös fehérneműszetteket? Adunk pár tippet, amikkel pillanatok alatt elvarázsolhatod a kedvesed. IntimOrigoEbben a korban érzik magukat a nők a legszexisebbnekhttp://www.life.hu/intim/20160505-mikor-erzik-magukat-a-nok-a-legszexisebbnek-kiderul-egy-uj-kutatasbol-34-evesen.htmlKétezer nőt kérdeztek meg arról, hogy mikor érezték magukat a legvonzóbbnak. Kiderült, hogy nem csak a húszéveseké a világ! IntimOrigo8 dolog, amit minden szerelmespár csinál – és minden szingli utálhttp://www.life.hu/intim/20160506-szinglik-ezeket-nem-szeretik-a-szerelmesparoktol.htmlA szerelem szép dolog, de olyankor az ember hajlamos elfelejteni, hogy a párján kívül más is a világon van. Ennek igencsak feltűnő jeleit pedig a szinglik is észreveszik...Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.