Fehérvári Alfréd Gábor Freddie Stockholm szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehérvári Alfréd Gábor bejutott a 61. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, nem titok, hogy külföldön is teljesen odavannak érte. Freddie ráadásul szerelme nélkül utazott Stockholmba.

Itthon és külföldön is megdobban a nők szíve Freddie láttán. Az énekes már második hete van a svéd fővárosban, és nem csupán a hangjával nyűgözte le a rajongókat. Ráadásul barátnőjét hátrahagyva utazott el Stockholmba.

Forrás: MTI/EPA/TT NEWS AGENCY/Maja Suslin

Szerelme itthonról szurkol az énekesnek, féltékenységtől pedig nem kell tartani, hiszen Freddie szerint csupán a zenéje érdekli a rajongókat - írja a Hot.

“Örülök a rajongóknak, de szerintem nem azért jön el valaki egy fellépésemre, hogy megnézze, hogyan nézzek ki”

- mondta az énekes a lapnak.

Naná, hogy továbbjutott! Elképesztően szexi produkciót láthattunk Freddie-től

Negyedikként, több mint tízenhatezer néző előtt lépett színpadra Freddie az Eurovíziós Dalfesztivál keddi elődöntőjében. A magyar előadónak 17 versenytársával kellett megküzdenie. Sikerrel, ugyanis Freddie bejutott a döntőbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.