Teljesen levette a lábáról Harry herceget egy paralimpikon úszónő

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alex Menendez -
úszónő Invictus Games Elizabeth Marks orvos paralimpikon Irak verseny katona aranyérem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pletykák szerint nagyon közel került egymáshoz a brit trónörökös és az Invictus Games aranyérmese, Elizabeth Marks.

Egy ölelés és két puszi is járt az aranyérem mellé, amelyet Harry herceg adott át az általa alapított Invictus Games nemzetközi paralimpiai sporteseményen a 100 méteres freesytle úszóverseny győztesének, Elizabeth Marksnak.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alex Menendez

És ennyi elég is volt ahhoz, hogy beinduljanak a találgatások, amelyeket Harry herceg annyira utál, vagyis a 31 éves trónörökös szemet vetett az annak idején Irakban szolgált katonai orvosnőre.

Akárhogy is, Elizabeth Marks már most belopta magát mindenki szívébe: a paralimpikon úszónő, aki ott lesz a 2016-os riói olimpián, visszaadta az érmét Harrynek, és arra kérte őt, hogy adják oda a Papworth-i kórháznak, ugyanis annak idején nekik köszönhette, hogy életben maradt az iraki háborúban szerzett súlyos sérülése után.

Jennifer Lopez dekoltázsánál nincs dögösebbhttp://www.life.hu/intim/20160506-jennifer-lopez-enekesno-szineszno-dekoltazst-villantott.htmlA szexi idomairól (is) elhíresült énekesnőt a minap vásárolgatás közben kapták lencsevégre mélyen kivágott felsőben, 17 évvel fiatalabb pasija oldalán. Intim--Íme, a bizonyíték: Orlando Bloom és Selena Gomez között több van, mint barátsághttp://www.life.hu/intim/20160511-orlando-bloom-szinesz-es-selena-gomez-enekesno.htmlA 23 éves énekesnőt A Gyűrűk Ura sztárjának karjaiban kapták lencsevégre. Na de mi van a színész állítólagos barátnőjével, Katy Perryvel? IntimOrigo5 dolog, amit minden pasinak azonnal abba kell hagynia az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160503-5-dolog-ami-tilos-a-pasiknak-szex-kozben.htmlAmi az egyiknek izgató, az a másiknak vágyölő. A Life.hu összegyűjtötte azt az 5 dolgot, amelyeket jobb, ha minden férfi észben tart, mielőtt szexre kerülne sor. Intim--Összeilletek a pároddal? A genetikátok eláruljahttp://www.life.hu/intim/20160503-a-dns-etek-megmondja-hogy-osszeilletek-a-paroddal-vagy-sem.htmlEgy kisebb vagyon ráfordításával könnyedén kiderítheted, hogy ő-e az a bizonyos nagy Ő. Intim--Eljegyezte 27 évvel fiatalabb szerelmét David Hasselhoffhttp://www.life.hu/intim/20160503-david-hasselhoff-szinesz-eljegyezte-a-nala-27-evvel-fiatalabb-szerelmet-hayley-roberts-et.htmlA Knight Rider és a Baywatch sztárja egy romantikus pikniken tette fel azt a bizonyos kérdést 36 éves barátnőjének, Hayley Robertsnek. Intim--Őszintén beszélt nevelt lányával kötött, 19 éve tartó házasságáról Woody Allenhttp://www.life.hu/intim/20160505-woody-allen-szinesz-rendezo-19-eve-tarto-hazassagarol-beszelt.htmlAz Oscar-díjas író és rendező szerint felesége, Soon-Yi Previn adja az ő életörömét, és ő maga is rengeteget segített neki abban, hogy jobbá tegye az életét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.