Manapság már szinte mindenre létezik külön alkalmazás, és ez alól a szexuális élet sem kivétel. Ugyanazzal a mobileszközzel kényelmesen intézheted a bevásárlást, szörfölhetsz a közösségi oldalakon, követheted a pénzügyeidet, vezetheted a fogyókúrás naplódat, és még sorolhatnánk. A telefonra és tabletre letölthető appok segítségével pillanatok alatt találhatsz magadnak szexpartnert - akár hármas felállásra is - vagy gondolatébresztő pózokat ma estére.

Most körbenéztünk egy kicsit a mobiltechnológia piacán, hogy megmutathassuk neked a legforróbb lehetőségeket.

Forrás: Dreamstime

Whiplr

A Tinder a mai generációk Tetrise, és lehet, hogy sokan az egyéjszakás élvezetek kedvéért használják, de nem feltétlenül alkalmas a titkos vágyak kiélésére. Ha vadabb vizekre eveznél, mert a vanília szex már nem igazán dob fel, az iOS-re és az Androidra telepíthető alkalmazás segít neked abban, hogy rátalálj azokra az emberekre, akiket szintén vonz a fétisvilág.

A helyalapú applikáció anonim, és lehetővé teszi, hogy kiválaszthasd a neked leginkább tetsző szexuális játékot, illetve azt az embert, aki ebben partnered lesz. Minden tartalommegosztás törölhető, így ha küldesz magadról egy pajzán fotót, és esetleg meggondolod magad, eltüntetheted azt az illető képernyőjéről.

Az ingyenes verzióval naponta 10 beszélgetést kezdeményezhetsz, 100 profilt böngészhetsz végig, és 25 felhasználót lájkolhatsz.

TikiTalk

Ha használod a közösségi média különböző csatornáit, akkor valószínűleg találkoztál már a „Netflix and chill" kifejezéssel. És bizonyára azt is tudod, hogy ez a szófordulat nem a tévé előtti lazulást jelenti a kanapén, hanem a szexet. A TikiTalk felépítése a Tinderre hajaz, azaz megmutatja neked a közelben lévő potenciális partnereket, akiket meghívhatsz egy kis netflixezgetésre.

Forrás: Dreamstime

Ha a 'Netflix and chill?' üzenetre igent mond az illető, máris kezdődhet a beszélgetés, az este pedig garantáltan nem a filmnézésről fog szólni. Ezt mindenki tudja. Az alkalmazás ezenkívül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mindenféle tevékenységet hozzáadjanak profiljukhoz (pl. múzeumba menni, sört inni), amire meghívhatnak más tikitalkerseket.

Dirty Game - Hot Truth or Dare

Ha úgy gondolod, az idei tavasz nem lesz elég meleg, próbáld ki az App Store-ból letölthető szexappot, amivel garantáltan feltüzelheted a hálószobai hangulatot. A klasszikus "felelsz vagy mersz?" nem hagy sokat a képzeletre, és kiváló előfutára lehet a pajkos hancúrozásnak. A játék mobil változata tele van izgalmas feladatokkal és kérdésekkel, amelyek különböző kategóriákba vannak sorolva: extrém, dupla, cenzúrázatlan, és még sok más.

Párban vagy csoportban is kalandozhattok az erotika világában, és ha a csillagok segítségével értékelitek a kártyákat, a játék automatikusan az ízlésetekhez igazodik.

Fruit Salad Tonight

Az ágyunalom a legnagyobb kapcsolatgyilkos, és akinek nincs ötlete, hogy mivel tehetné újra élvezetessé a szexet, akad néhány alkalmazás, amiből meríthet némi inspirációt. Ilyen például a Fruit Salad Tonight névre keresztelt applikáció (iOS és Android rendszereken is elérhető), ami az olyan pároknak szól, akiknek a szerelmi élete „lelassult".

Forrás: Dreamstime

A rajzfilmszerű dizájnnal a két alapító, Dominic Bräunlein és Ting Wong szórakoztató módon szerette volna megközelíteni a szexualitást. Az animált karakterek (banán és papaya) eleinte gyengédek és finomak, majd szintről szintre haladva egyre merészebbek lesznek.

Úgy is mondhatnák, hogy a Fruit Salad Tonight egy élőszereplős Káma-szútra, észbontó pózokkal és izgalmas szerepjátékokkal.

"A hagyományos ismerkedés egyre nehezebbé válik, emiatt már egyre többen választják a társkeresés virtuális formáját. Ha a randialkalmazások kapcsán óvatosságra intjük a felhasználókat, a szexpartnerkereső appoknál ez hatványozottan érvényes" - mondta a Life.hu szakértője, Győri Szilvia szexuálpszichológus és tanácsadó szakpszichológus.

"Pusztán szexet keresni egészen más minőség, mint felépíteni a hálószobához vezető utat. Arról nem beszélve, hogy már az első találkozó alkalmával az ágyba bújás a cél, ami egy igencsak intim kapcsolatot jelent egy vadidegennel, és számos veszélyt rejt magában.

Forrás: Dreamstime

Azok az alkalmazások, amiket pároknak találtak ki a szexuális életük felvillanyozására, akár hasznosak is lehetnek,

hisz olykor-olykor jól jöhet egy kis újdonság, változatosság, játékosság. Fontosnak vélem hangsúlyozni, hogy a "felelsz vagy mersz?" típusú szexjátékok használata ugyancsak káros lehet azon felhasználók számára, akik csoportnyomásra vesznek részt benne. Gondoljunk csak a tinédzserekre. Akár megaláztatással, szégyenérzettel is végződhet egy ilyen alkalom, ami nemcsak a szexuális fejlődésre van káros hatással, hanem az egész személyiségre. A fentieket összegezve azt mondanám, hogy a szexalkalmazások izgalmasnak tűnhetnek, ugyanakkor rengeteg csalódást okozhatnak" - állítja a szakértő.